Mikkeller Single Hop IPA Series Cluster fra Mikkeller
Mikkeller Single Hop IPA Series Cluster
Navn Mikkeller Single Hop IPA Series Cluster
Bryggeri Mikkeller
Første bryg 2011
Øl type English Barleywine
Alkoholprocent 6,8%

Beskrivelse
Denne øl er den del af Single Hop IPA serien fra Mikkeller. Vi lancerede denne serie for at præsentere de enkelte humlesorter. Dette giver forbrugeren muligheden for at dufte og smage de unikke karakteristika ved ver sort og forhåbentlig hjælpe med til at uddane folk i den vidunderlige humleverden. For hver øl, er den enkelte humlesort tilsat med samme vægt af hensyn til bitterhed, duft og smag og i form at tørhumling. Alle 19 udgaver af single hop øllene i denne serie blev brygget den samme uge og med malt fra den samme batch, med samme type gær og ved samme gæringstemperatur. Dette er gjort for bedre at kunne sammenligne de enkelte humlesorts karaktertræk.

Denne øl er brygget ved brug af Cluster humlen. Teoretisk IBU: 66


Anmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
11. marts 2012 22:28 af KilkennY
Mikkeller Cluster. 
Farven er flot klar amber og skummet hvidt og vedvarende. Duften er frisk, sød, krydret og har aldeles indbydende snert af citrus frugt som afslutning. Smagen er god som alle de øvrige øl i denne serie, men lige nøjagtig afslutningen med denne humle har jeg oplevet bedre. 
Netop dette siger jo nok mere om min glæde til denne Cluster humle, end om selve øllet. 
Rigtig god og velsmagende øl, og faktisk ret sjovt at vide at den vil falde både i mere eller måske mindre smag, alt efter hvilken humle der er blevet tilsat.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
15. februar 2012 22:39 af Maria
Mikkeller, Hop Series Cluster, 5-6, 6,8%
Alle i denne serie med de 19 “videnskabelige humler” er smagt sammen med min mand, Anton. Det er en diset bronzefarvet øl med et stort, cremet skum. Duften er præget af appelsin og anden citrus, div. frugt samt malt. Smagen er sød med noter af citrus (igen titter appelsinen frem), frugt, blomst, fed karamel og finalen er tør.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625