Mikkeller Single Hop IPA Series Challenger fra Mikkeller
Mikkeller Single Hop IPA Series Challenger
Navn Mikkeller Single Hop IPA Series Challenger
Bryggeri Mikkeller
Første bryg 2011
Øl type English IPA
Alkoholprocent 6,8%

Beskrivelse
Denne øl er den del af Single Hop IPA serien fra Mikkeller. Vi lancerede denne serie for at præsentere de enkelte humlesorter. Dette giver forbrugeren muligheden for at dufte og smage de unikke karakteristika ved ver sort og forhåbentlig hjælpe med til at uddane folk i den vidunderlige humleverden. For hver øl, er den enkelte humlesort tilsat med samme vægt af hensyn til bitterhed, duft og smag og i form at tørhumling. Alle 19 udgaver af single hop øllene i denne serie blev brygget den samme uge og med malt fra den samme batch, med samme type gær og ved samme gæringstemperatur. Dette er gjort for bedre at kunne sammenligne de enkelte humlesorts karaktertræk.

Denne øl er brygget ved brug af Challenger humlen. Teoretisk IBU: 51.


Anmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
31. marts 2012 21:15 af KilkennY
Nydes i sommerhuset foran brændeovnen, mens Jussi Adler-Olsens Aldabethuset fortærres for tredje aften i træk.
Øllet har en pæn ravfarve og skummet står hvidt og fast. Duften er ikke så intens da øllet har stået bagerst i køleskabet og derfor er alt for koldt. Jeg fornemmer dog malt og citrus ganske tydeligt. Smagen er af citrusfrugt, korn, blomst og afrundes fint bitter med Challenger humles eksotiske præg.
Dejlig IPA som lander lige i midten af denne serie.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
4. januar 2012 19:31 af Maria
Mikkeller, Hop Series Challenger, 5-6, 6,8%
Alle i denne serie med de 19 “videnskabelige humler” er smagt sammen med min mand, Anton. Det er en diset bronzefarvet øl med et stort, cremet skum. Duften er præget af appelsin, hø, karamel og let overmoden grapefrugt skal. Smagen er sød med noter af blomst, hø, appelsin, karamel og finalen er tør med en let bitterhed.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,046875