Mikkeller Single Hop IPA Series Bravo fra Mikkeller
Mikkeller Single Hop IPA Series Bravo
Navn Mikkeller Single Hop IPA Series Bravo
Bryggeri Mikkeller
Første bryg 2011
Øl type English IPA
Alkoholprocent 6,8%

Beskrivelse
Denne øl er den del af Single Hop IPA serien fra Mikkeller. Vi lancerede denne serie for at præsentere de enkelte humlesorter. Dette giver forbrugeren muligheden for at dufte og smage de unikke karakteristika ved ver sort og forhåbentlig hjælpe med til at uddane folk i den vidunderlige humleverden. For hver øl, er den enkelte humlesort tilsat med samme vægt af hensyn til bitterhed, duft og smag og i form at tørhumling. Alle 19 udgaver af single hop øllene i denne serie blev brygget den samme uge og med malt fra den samme batch, med samme type gær og ved samme gæringstemperatur. Dette er gjort for bedre at kunne sammenligne de enkelte humlesorts karaktertræk.

Denne øl er brygget ved brug af Bravo humlen. Teoretisk IBU: 103.


Anmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
15. juli 2012 22:46 af KilkennY
Man fristes til bare at skrive "Bravo"!
Farven er diset orange og skummet tæt og vedvarende i en off hvid farve med en svag gullig nuance. Duften er en dejlig blanding af malt, brændt sukker og citrus humle. Smagen er karameliseret, maltet, sød og slutter af med en frugtig bitter finish der prikker og smager i hele mundhulen. Kroppen er fyldig til fed og kulsyren behagelig mild og blid. 
Bravo, bravo og bravo. 
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
17. februar 2012 22:39 af Sigmund
33 cl flaske, fra Ølkonsortiet, Aalborg. Alk. er 6,8%, teoretisk IBU 103.
Dypgylden til rav farge på ølet, svakt disig. Digert off-white skum.
Deilig aroma av Bravo-humle, sterke fruktige toner, hint av furu.
Smaken har en distinkt humlebitterhet, men også fruktige og furuaktige toner kommer gjennom. Jeg tror likevel vi ville fått et bedre helhetsinntrykk av denne relativt nye humlevarianten om IBUene ble holdt på et noe mer moderat nivå i dette ølet. Den lange ettersmaken er ganske bitter og skarp.
Min interesse er tilstrekkelig tent til at jeg gjerne vil prøve Bravo-humle i hjemmebrygg.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
4. januar 2012 19:30 af Maria
Mikkeller, Hop Series Bravo, <6, 6,8%
Alle i denne serie med de 19 “videnskabelige humler” er smagt sammen med min mand, Anton. Det er en diset bronzefarvet øl med et stort, cremet skum. Duften er præget af citrus, strå og “blandet frugt”. Smagen er sød med noter af appelsin og anden citrus, strå, overmoden citrus, karamel og i den let tørre finale kommer der også lidt salmiaklakrids – den er dejlig!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,15625