There Is No Santa fra BrewDog
There Is No Santa
Navn There Is No Santa
Bryggeri BrewDog
Første bryg
Øl type Dry Stout
Alkoholprocent 4,7%


Anmeldt af André
26. december 2010 14:53 af kask
Karboneringen såvel som skumdannelsen er lav. Farven er sortbrun.
Duften rummer noter af nelliker, kanel og ingefær. Samme indtryk går igen i smagen var der også lige er
plads til lidt karamel. Denne øl har ikke meget andet at byde på end nelliker i overmål. Sjovt nok fremgår det ikke af
etiketten at der indgår nelliker. Andre indtryk er karamel og ganske lidt kanel og ingefær.
Der er nu ikke meget stout over denne øl. Kroppen er alt for tynd til at matche krydderierne.
Sikke et fejlskud.
Karakter: 1 ud af 10.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
5. december 2010 08:54 af Maria
BrewDog, There is no Santa, Skotland, 5, 4,7%
Det er en sort/rødbun øl med et stort, cremet skum, og duften er præget af julekrydderier, kakao og lakrids. Smagen er moderat sød og forholdsvis tynd med noter af julekrydderier bl.a. ingefær, ristet malt, chokolade, lakrids og finalen er tør.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Teejay
3. december 2010 08:08 af Teejay
Brewdog kalder den en stout, men skriver også på etiketten at det er en Spiced Christmas Beer. Den sidste formulering beskriver vist bedst hvad det er! Aromaen under det tætte lysebrune skum afslører kanel, nellike og en helt usædvanlig duft af brunkager. Smagen har sødme på samme småkage-agtige måde. Der er også en behagelig smag af brændte malttoner med kakao i baggrunden. Humlebitterheden er lang og vedvarende og har lidt moden frugt i bagagen. Nellike og appelsinskal finder man kortvarigt imellem de mange smagsnuancer. Det kan slås fast at man bliver skuffet hvis det er en stout man ønsker sig, for det er nemlig ikke hvad man får. Derimod får man en anderledes og bestemt grænsesøgende juleøl med masser af gode takter, men det har Brewdog jo allerede indledningsvis afsløret på etiketten. 'Hvad du ønsker skal du få' holder slet ikke stik her - fordi There Is No Santa!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
2. december 2010 20:52 af KilkennY
Jeg smagte denne øl sidste fredag, hvor jeg var til ølhygge med mine tidligere kollegaer fra Betonelement. Ingen af os var specielt begejstret for denne øl kan jeg allerede nu afslører. 
Farven er brunt med et rødligt skær og skummet holdbart og flot. Duften er stort set ikke andet end nelliker, dog lige med undtagelsen af en svag duft af brunkage i baggrunden. Smagen er igen stort set kun nellike, men denne gang lige med undtagelsen af lidt kanel  der titter frem til slut. 
Som en der i forvejen ikke er specielt vild med nelliker, må jeg tilslutte mig mine tidlige kollegaers fælles holdning: There Is No Santa fra Brew Dog er ganske for meget nellike til at være god.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
30. november 2010 01:02 af Sigmund
33 cl flaske, batch #297, kjøpt hos Coop OBS, Bryne. Alk. er 4,7%.
Mørk brun til svart farge, høyt beige skum.
Sterk søtlig aroma av ingefær, kakao og appelsiner.
Lett i kroppen, kan ikke forventes å måle seg med sin "storebror" Santa Paws. Ganske forfriskende smak, ikke særlig søt, sterke toner av ingefær og kakao, bitter og pepperaktig avslutning. Virker noe ubalansert med alt sitt krydrete preg, mangler en maltet ryggrad.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gamlegrå
24. november 2010 17:12 af Gamlegrå
Superbrugsen
Spændende at de har mod & lyst til at prøve med nyt sortiment
Rødbrun farve - godt skum - tydelig julepræget duft trods navnet - nelliker - kanel - brunkager- kakao
Smagen er meget præget af nelliker & har en let brændthed bag de "julerier" incl appelsin den ellers byder på - speciel øl , men absolut tiltalende- om den er en stout , har jeg for lidt viden til at udtale mig om - men spændende & modigt bryg er det
  • Anmeldelsen

Anmeldt af JanLaursen
4. november 2010 22:27 af JanLaursen
Dry stout? Néj! Stout? Nej. Hverken øltype-beskrivelsen her på siden eller den på etiketten er præcis. Der er tale om en nøddebrun øl, med en duft af klæg brunkage, især nelliker og kanel. Ingen ristede toner eller kaffe-noter som man ville forvente af en stout. Ej heller i smagen, der nok er fyldig og blød, men mest pga af de overdøvende krydderier. Det er en nærmest perves oplevelse at drikke dette sødt-klistrede småkage-fluidum. Absolut en radikal smag, men ikke for det gode.
Det er et sælsomt bryggeri, Brew Dog. De laver øl, man er tvunget til at diskutere. Hurra for det. Nogle er fremragende, andre rædselsfulde. Og mange bare ekstreme. Denne jule-øl minder faktisk lidt om en anden bæ af en øl fra BrewDog, RipTide, der også sælges som en "stout". Her dog med mindre alkohol og mere krydderi, men stadig uden den sorte, brændte kerne, jeg forbinder med begrebet stout.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,140625