Bossche Buffalo Belgian Bitter fra Brouwerij Van den Bossche
Bossche Buffalo Belgian Bitter
Navn Bossche Buffalo Belgian Bitter
Bryggeri Brouwerij Van den Bossche
Første bryg
Øl type Belgian Specialty Ale
Alkoholprocent 8,5%


Anmeldt af Gamlegrå
6. januar 2012 13:33 af Gamlegrå
Voldby
Kæmpestort og som på Hr KillkennY´s foto kan man få et stort næsten spiralformet skumtårn . Duften er let kendelig som Belgisk - gær - æble - citrus- humle
Smagen er fyldig og holder længe -viser sine % uden at være markant - ender med en passende varme og bitterhed i finalen , undervejs har man passeret gær - appelsin - humle - kandis - lyst brød m.m
Et dejligt bryg
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
21. oktober 2011 21:12 af KilkennY
Buffalo Bitter - Begian Ale. Jævnfør forside etikette er den 8% og jf. bagside etikette er den 8,5%. Forvirret? - Det er jeg. 
Øllet vokser en smule ud af flasken da den åbnes, men øllet fejler tydeligvis ikke noget. Farven er diset lys og skummet er helt hvidt, stort, formbart og klumpet og ligner mest af alt sæbeskummet i et badekar. Duften er helt fantastisk af humle, krydr, belgisk gær og citrus. Smagen er lige så god som duften. Den er kraftig bitter, krydret, frugtig. Den er lækker, læskende, fyldig. Den er kraftig, tung af alkohol, men samtidig let, frisk og velsmagende. 
Karakteren 9/10. 
Forvirret? Så prøv den selv. Den importeres af det belgiske hus. 
Tak til Aakjærs for at hjemskaffe disse belgiske mesterværker ;0)

  • Stemningsbilleder (2)
  • Anmeldelsen

Anmeldt af André
11. januar 2011 14:08 af kask
Farven er gul. Skummet er stort og holdbart.
Duften rummer vage noter af krydret urtepræget humle, citrus og metal. I smagen er der noter af fersken, krydret urtepræget humle og grape.
Den er sødmefuld, men samtidig også ret bitter, den minder en del om en frisk og lidt mere bitter udgave af Poperings Hommelbier. Det meste af karboneringen er gået til skumdannelsen, den lave karbonering giver en blød mundfølelse. Kroppen er middelkraftig og smagen har en rimelig drøjde.
Karakter: 6 ud af 10.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625