Somersby Dry Apple Cider fra Carlsberg Danmark
Somersby Dry Apple Cider
Navn Somersby Dry Apple Cider
Bryggeri Carlsberg Danmark
Første bryg 2010
Øl type Other Specialty Cider/Perry
Alkoholprocent 4,7%

Beskrivelse
Somersby Dry Apple Cider er en tør, frisk, sprudlende og naturlig cider med 18,5% æblejuice og 4,7% alkohol. Nydes bedst over is.


Anmeldt af KilkennY
15. december 2010 19:22 af KilkennY
Somersby Dry Apple Cider er klar lys gullig uden skum. Duften er af søde æbler og kulsyren behagelig blød for næsen. Smagen er igen sød af æbler, men med en svag tørhed til slut som de fleste øvrige danske ciders ikke besidder. Jeg havde dog nok forventet den lidt mere tør, når man nu vælger at kalde den for en Dry Cider.
Alt i alt finder jeg det en god cider, men det skyldes nu mere de store bløder bobler og den mundfølelse de frembringer, frem for smagen jeg stadig finder lidt for sød og saftevandsagtig.

  • Stemningsbilleder (2)
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
25. november 2010 09:20 af Maria
Carlsberg, Somersby Dry Apple Cider, 4+, 4,7%
Det er en meget lysgylden drik med et løsboblet, hvidt skum. Der er noter af søde og syrlige æbler i såvel duft som smag. Finalen er tør, men mere sød end syrlig, men det gør den dog til den bedste i serien.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
30. september 2010 20:36 af Ment0
Så kom Carlsberg endelig med en cider som minder om den cider man kan få på en engelsk eller irsk pub. Cideren har stadig den samme hubabuba tyggegummi aroma i duften, og en smager stadig af æble. Carlsberg siger den indeholder mindre sukker, og det giver jeg dem helt ret i. Det har gjort den meget tør nærmest brut, hvilket passer mig glimrende. Det er glimrende Carlsberg har valgt at fokusere på sødme istedet for hvilke nye blomster og bær man kan putte i gryden.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,125