Hårdkogt IPA fra BrewDog
Navn Hårdkogt IPA
Bryggeri BrewDog
Første bryg
Øl type English IPA
Alkoholprocent 7,6%

Beskrivelse
Denne lille flaske har en stor historie at fortælle.

2.204 maltede Maris Otter bygkorn gav alt, hvad de havde at tilbyde denne verden for at grundlægge den dybe, delikate karamelmaltede bund.

Et massivt antal humleblomster ofrede sig i et vulkansk udbrud i brygkedlen for at sikre en fetichlignende afstraffelse af din mund.

9.900.000.000 gærceller fermenterede febrisk deres små hjerter ud for på magisk vis at omdanne maltets sukker til den dejligste alkohol i dybet af gærtankene.

Denne ale har mere britisk humle og bitterhed end nogen anden øl brygget i Storbritannien, en eksterm rutsjebanetur for freaks, sigøjnere og internationale skak-superstjerner.

Hårdkogt IPA er det appetitvækkende resultat af et bryghistorisk topmøde mellem de skandinaviske ølfilantroper, Drikkeriget og UK's enfant terrible, BrewDog.


Anmeldt af Sigmund
4. november 2010 03:11 af Sigmund
33 cl flaske, Cardinal Pub & Bar, Stavanger. Alk. er 7,6%.
Hårdkogt IPA er en spesiell versjon av Hardcore IPA, brygget av den skotske bryggeriindustriens enfant terrible, BrewDog, for den danske importøren Drikkeriget. Det er den bitreste IPA som er brygget i Storbritannia med bare britisk humle.
Brunlig-oransje farge på ølet, høyt off-white skum.
Aroma av fruktig, furuaktig og floral humle, også søtlige toner av marmelade.
Smaken er ganske søt med massevis av bitterhumle. Kompleksiteten kunne kanskje vært større, men BrewDog leverer igjen et øl som "humlehodene" vil elske!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
18. september 2010 21:07 af Ment0
Den mest intetsigende, og på samme tid, med største lixtal, bagetiket jeg længe har set.

På ydersiden er det svært at have en kæmpe begejstring, for den har et lille kort hvidt skum, er utrolig klar og flot har en ravfarvet nuance. Men de har helt ret i at det er en IPA lidt ud over det sædvanlige, for når man smager på øllet bliver med med det samme mødt af en utrolig dyb og bitter fornemmelse der hiver ens smagssanser i flere forskellige retninger. Den er sur, den er sød, den har citrusnoter, den har smørfylde der er faktisk utrolig kompleks, og havde man et skema kunne man nok sætter kryds i de fleste felter.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625