Beer Geek Bacon fra Mikkeller
Beer Geek Bacon
Navn Beer Geek Bacon
Bryggeri Mikkeller
Første bryg 2010
Øl type Other Smoked Beer
Alkoholprocent 7,5%

Beskrivelse
Denne lækkerbisken fra Mikkeller er i al sin enkelthed den klassiske Beer Geek Breakfast, bare brygget med meget mere røgmail, end i den klassiske version. Beer Geek Bacon er intet mindre end fuldstændig fantastisk og forrygende, og det er slet ikke noget problem at drikke denne kulsorte sag på en brandvarm sommerdag.
Røg, kaffe og humle giver i samspil denne øl, et helt unikt udtryk.


Anmeldt af Sigmund
22. januar 2011 00:37 af Sigmund
50 cl flaske, samt fra fat på Cardinal Pub & Bar, Stavanger.
Nå har puben vært så heldige å få Beer Geek Bacon på fat! Ølet kommer fra det danske fantombryggeriet Mikkeller, som har brygget det i Norge, hos Nøgne Ø i Grimstad.
La oss straks avlive ryktene om at ølet er tilsatt bacon, for det er det ikke - derimot er det brygget med solide mengder røkmalt og kraftig brent malt, samt en mindre dose kaffe. Det er dette som kan gi assosiasjoner til "fin frokost" med sterk kaffe, egg og bacon.
Svart farge på ølet, flott brunt skum.
Sterk røstet og røkt aroma, toner av tjære og gammelt tauverk heller enn bacon (vel, noen toner av ustekt bacon er der også).
Smaken er røstet med toner av sterk kaffe, mørk bitter sjokolade og tjære, også distinkte røkte toner, men ikke fullt så ekstrem som jeg ventet. Hint av lakris også, men ikke særlig søt.
Ah, øl - så mye mer enn bare en frokostdrikk!


  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
28. september 2010 21:27 af Ment0
Champions League, desværre ikke Liverpool
Så derfor skal der være godt øl i glasset, og det kan jeg allerede nu sige, at det er der. Her er i den grad tale om en af Mikkellers bedste af slagsen. Billedet taler for sig selv, det er kulsort øl, med et fyldigt skum. Dem der allerede nu måtte tro at her er tale om Aecht Schlenkerla Rauchbier tager fejl. Røgmæssigt er det måske halvvejs - der er uden tvivl røgsmag i brygget, men ik noget at skrive hjem om. Derimod syntes jeg øllet er lidt for sødt, de klassiske aromaer fra røgstouts er tilstede. Noter af kaffe er også svagt repræsenteret, men ikke i betydelig grad. Hvis flasken kan sælges for mindre end 49,- kr så vil jeg gerne købe den igen.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
11. september 2010 11:45 af Maria
Mikkeller, Beer Geek Bacon, 7-8, 7,5%
Det er en kulsort øl med et stort, mørkebrunt, cremet og holdbart skum – uhhhmmm. Duften er præget af ristet malt, trækul, bålrøg, lakrids og kaffe. Smagen har en let sødme og noter af ristet malt, bålrøg, trækul, lakrids, kaffe og smagen er ufatteligt lang og lader den lækre bålrøg trænge godt igennem på en helt igennem herlig måde!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625