Hvede IPA fra Indslev Bryggeri
Hvede IPA
Navn Hvede IPA
Bryggeri Indslev Bryggeri
Første bryg 1010
Øl type Weizen/Weissbier
Alkoholprocent 5,5%

Beskrivelse
Hvede I.P.A. er, som resten af vores sortiment, en fuldblods hvedeøl. Det er en utraditionel øl, brygget med afsæt i den engelske pale ale, hvilket gør øllet mere humlet end den normale lyse hvedeøl. Øllet er lyst gyldent og humlet med Hallertauer Perle og Amarillo som bitterhumler. Mens Cascade og Hallertauer Saphir er brugt som aromahumler. Hvedeøllets bløde sødlige præg, i kombination med det bitre og aromatiske fra humlerne, giver en rund og fyldig øl med en aromatisk kant og en lang bitter eftersmag.


Anmeldt af KilkennY
5. september 2012 21:58 af KilkennY
Efter en rask aften løbetur nydes denne dejlige hvede IPA fra Indslev Bryggeri.
Øllet er flot diset i en diset abrikos farve og skummet står hvidt i en flot høj krone. Duften har masser af hvede, gær, humle og frugt, så med øllets titel/navn i tankerne er det sq' meget godt ramt indtil nu. Smagen er sød, hvedet og har masser tropisk frugt som appelsin, manderin og banan hvilket i min mund gør den meget frisk og sommeragtig. Eftersmagen er let, blød med en sjov krydr og en god bitterhed.
Efter min mening er dette en god sommerøl der kan drikkes af alle som allerede sætter pris på en god hvede. Hvis ikke bør I nok undgå dette bryggeri :0). Tøhø.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
23. september 2011 12:25 af Sigmund
50 cl flaske, fra Vinmonopolet. Alk. er 5,5%.
Disig dypgylden farge, høyt hvitt skum.
Søtlig hvetepreget aroma med sterke toner av banan og kryddernellik.
Smaken er maltet og hvetepreget med hint av karamell, banan, sitrus og kryddernellik, men også med et tydelig nærvær av tysk og amerikansk humle. Rimelig bitter avslutning og ettersmak, noen gressaktige toner. Ikke dårlig.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gamlegrå
16. september 2010 16:22 af Gamlegrå
Gave
Har ikk rigtig forstået hans fascination af hvedeøl - synes hans øl har manglet lidt krop & sjæl - dette står så nu for fald denne påstand
Flot mærk orange farvet - let diset & dejligt skum . Duften er perfekt efter min ydmyge mening - humle - nellike - grønne & modne bananer blander sig. Smagen er fyldig af en hvede at være - godt krydret sødmefuldhed & en lille smule krydret finale

Den fede fra Hørdum har igen taget fejl...........dejligt - løb ud og køb løs
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
6. september 2010 10:01 af Maria
Indslev Bryggeri, Hvede IPA, 5-6, 5,5%
Det er en smuk, uklar mørk orangefarvet øl med et stort, cremet skum. Duften er præget af gær, let nellike, appelsin og gran. Smagen er sød med noter af frugtig humle, gær, hvede, banan, appelsin og finalen er krydret og bitter. Det er en spændende øl.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,109375