5 A.M. Saint fra BrewDog
5 A.M. Saint
Navn 5 A.M. Saint
Bryggeri BrewDog
Første bryg
Øl type Irish Red Ale
Alkoholprocent 5%


Anmeldt af Gamlegrå
9. april 2011 16:28 af Gamlegrå
Superbrugsen
Diset rød / orange udseende og et ok skum - dyb & dejlig humle aroma kommer hurtigt op - fyrrenåle- grape - mango chutney - honning olign.
Den har en frisk og rensende smag - tror den vil være dejligt efter nogle tunge mørke øl m.m at rense ganen med . Den rummer tydeligvis en spang god humle % de har fået det skruet godt sammen - den har en passende maltprofil , som diskret holder sig baggrunden , men understøtter smagen - et fund til prisen efter min mening
  • Anmeldelsen

Anmeldt af André
11. januar 2011 14:09 af kask
Farven er mørkegyldent. Skummet er højt og tæt
Duften er meget præget af humlen. Noterne er fyrnåle, grape, karamel, græs og mynthe.
De samme noter går igen i smagen. Den er overraskende bitter, jeg gætter på at der er brugt hidsig
humlesort fra USA. Karboneringen er middel. Kroppen mangler måske lidt bund, men den er dejlig frisk
og til 12 kr. flasken er den bestemt pengende værd.
Karakter 7 ud af 10.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
3. december 2010 21:25 af KilkennY
5 A.M. Saint blev smagt sidste fredag til ølsmagning. Heldigt for mig var jeg den eneste der satte rigtig pris på denne kraftigt humlede fætter, hvorfor jeg endte med tre hele flasker for mig selv, mens de andre smagte løs på de kommende bryg. Det var heldigvis, og samtidig ganske passende, alle øl jeg tidligere havde smagt. ;0)
Øllet er orange til den mørke side og skummet flot, fast, cremet og holdbart. Duften er frugtig ( mest citrusfrugt ), af Cara-malte og en god portion humle. Smagen er præget af en god sammensætning af malte og er samtidig ganske tør. Til slut bliver den dejlig tilpas bitter. I hvert fald tilpas for mig. ;0)
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
29. august 2010 19:54 af Maria
BrewDog, 5A.M. Saint, Skotland, 5-6, 5%
Det er en smuk, orangerød øl med et holdtbart, cremet skum. Duften er frugtig humlet med noter af citrus og karamel. Smagen er moderat sød med noter af citrus, frugt, strejf af gran, karamel og finalen er let tør og bitter.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
24. juni 2010 01:33 af Sigmund
33 cl flaske, Cardinal Pub & Bar, Stavanger.
Om du føler deg som en helgen klokken 5 om morgenen, må du selv vurdere - men til det skotske ekstrembryggeriet BrewDog å være, er 5 a.m. Saint, en "iconoclastic amber ale" på skarve 5%, som en ren bagatell å regne.
Oransje til rav farge på ølet, moderat skum.
Intens og deilig aroma av amerikansk og newzealandsk humle (Simcoe, Chinook, Nelson Sauvin, Centennial), toner av fersken, aprikoser og tropiske frukter.
Smaken er ikke fullt så overveldende som aromaen, men likevel meget god. Toner av fersken, men likevel ganske tørr. Bra humle i avslutningen. Munnfølelsen er ganske lett - ihvertfall til å være et BrewDog-øl.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

9,179688E-02