Mors Stout fra Bryggeriet Refsvindinge
Mors Stout
Navn Mors Stout
Bryggeri Bryggeriet Refsvindinge
Første bryg 2003
Øl type Sweet Stout
Alkoholprocent 5,7%

Beskrivelse
Mors Stout er en mørk overgæret stout, brygget på vand, chokolademalt, humle og gær. Indeholder ingen tilsætningsstoffer.


Anmeldt af Masn
11. august 2009 17:41 af Masn
Det er vist blevet på tide, jeg melde mig til heppekoret for denne øl.
Og det er vel også det mindste, taget i betragtning af hvor mange gange jeg har drukket denne ude hos de to kaninbryggere - mange tak!
Det er en af Danmarks bedste value for money øl, man kan købe.
Flot mørk står den i glasset, med en mørkt ristet, nærmest kaffeagtig smag og duft, og med en forbløffende fylde alkoholprocenten taget i betragtning.
Så sagt med afsæt i etiketten, er dette en røvgod øl!
 • Anmeldelsen

Anmeldt af -Kasper
28. februar 2009 20:02 af -Kasper
Mørke brun, næsten sort farve, med et flot lysebrundt skum. Dufter ristet, mørk kakao og lidt kaffe, måske kan der anes lidt lakridt. Smagen er god og rund, den er sødlig, smager af kakao, ristet malt og kaffe. Der er ikke megen bitterhed, men det passer nu også denne øl fint. En faktastisk god øl, prisen taget i betragtning. Og som andre har nævnt en god introduction til de sorte øl, denne er i hvertfald ganske ufarlig
 • Anmeldelsen

Anmeldt af 2meterSmølf
10. november 2007 15:50 af 2meterSmølf
Fantastisk øl. Hver gang jeg køber øl fra Refsvindinge kommer jeg et par af denne øl i tasken. Den er rigtig god både til mad eller til hygge. Den kan drikkes ved stue temperatur eller fra køleskabet. Jeg foretrækker nu klart ved stue temperatur. Dette er gerne en af de øl jeg serverer for gæster og har endnu ikke hørt noget negativt for det. Det er en mørk farve der tit skræmmer gæsterne en smule men duften får noget af frygten til at forsvinde og når først man har smagt den er det svært at stille glasset fra sig. Anbefaling: Tag tidligt fri fra arbejde en dag hvor vejret er godt og kør en tur til bryggeriet og fyld bilen op med denne øl.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Ivan
5. februar 2007 17:45 af Ivan
Mørk krydret stout med semi fyldigt skum.
noter af kaffe og chokolade.
dejlig billig (14kr i super bedst) stout med god fylde.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Finn
1. oktober 2006 00:34 af Finn
Denne stout blev smagt første gang ved premieren i 2003, og på dette tidspunkt var jeg meget begejstret for brygget. Der er dog løbet meget spændende øl ud af hanerne siden, og begejstringen er nok kølnet en smule. Øllen fremstår dog stadig som en hæderlig stout, der stadig er yderst drikkelig, men som måske har tabt lidt terræn til andre og mere udfordrende stouts - især fra lande uden for landets grænser. Som et førstehånds bekendtskab med dennne øltype, fungerer den dog stadig flot - og etiketten er jo charmerende...
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
9. juli 2006 17:28 af Gamlegrå
sammenlignede den m "kopien" fra Vestfyn (sammen m en ansat i bryghuset ...) denne r klart den bedste , mere chokolade - røg - lyng m.m klart bedre når den får lidt varme , for der falder kopien igennem - en dejlig nem stout uden for mange dikkedarer
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Mr_Bungle
15. juli 2005 11:04 af Mr_Bungle
En rigtig god mild stout. Smager af kold kaffe, mørk chokolade og karamel. Lidt for tynd kan man godt kritisere den for at være, og man kunne måske have ønsket sig lidt mere kompleksitet i smagen, men til gengæld er den perfekt, hvis man skal indvie en person i porter- og stout-verdenen. Etiketten er yderst original og titlen ligeså. Mors stout, Enkens anden lyst, de har nu en poetisk lunefuld tilbøjelighed de fynboer.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Hansen
15. juni 2005 21:46 af Hansen
Første gang jeg fik en Mors Stout var den serveret for kold. Men det gjorde sådan set ikke noget, det gjorde bare oplevelsen bedre. Lige det første indtryk var lidt meget som den her lim man bruger til bøger, men efterhånden som den varmede op forsvandt lim-indtrykket og tilbage var en dejlig, lidt speciel, stout, sødlig, chocolade?
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Mai-Britt
15. juni 2005 15:43 af Mai-Britt
Rigtig fed etikette og navn Øllen er også udmærket Jeg er normalt ikke vild med stout, men denne er faktisk god. Måske fordi den ikke smager så meget af kaffe, som jeg synes mange andre stouter gør....! Ikke blandt favoritterne, men absolut drikkelig.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
4. april 2005 10:45 af Maria
Den første anmeldelse er skrevet omkring juli 2004, da lød den: Det første indtryk er noget sødt og der en lidt for blomsteragtig mellemsmag. Denne maltprægede stout vinder ikke vej til mit hjerte, selvom jeg godt ved at mange andre sværmer for den.
Men da så mange er så begejstrede for den, besluttede jeg at genprøve den, hvilket skete 03.04.05. og det rykkede både på min pointgivning og indtrykket - til den positive side.
Den opdaterede anmeldelse lyder herefter: Flot skum, der hurtigt falder markant. Farven er sort og duften er let maltet. Mundfølelsen er rund og fyldig. Det første smagsindtryk er lakrids og sødme, og der er noter af "kaffe/mocca chokolade" og malt. Finalen er af en passende længde og bitterheden er yderst moderat. Det ER faktisk en udmærket hverdagsstout, hvis man har en sød tand og ikke drikker den for varm. Normalt bør en stout jo ikke drikkes for kold, men efter min mening bliver denne for maltet, når den bliver lunere.
Mors Stout er helt sikkert et godt sted at starte, hvis man vil udforske de sorte øls spændende univers!
 • Anmeldelsen

Anmeldt af P
2. april 2005 11:28 af Pman
Mors stout er en rigtig god stout efter min mening. Den er let røget, mørk og lang i smagen. Farven er kulsort og skummet er acceptabelt, dog uden at holde alt for længe. Helt klart en stout jeg vil have mange flere af gennem systemet.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
12. november 2004 23:51 af KilkennY
Ved ophældningen får man det flotte, brune skum, og når man dufter til den, oplever man en sand fryd af kakao og kaffe-nuancer. Smagen er helt vidunderlig, blød og mild, og det er, efter min mening, en af de bedste danske stout på markedet.
Jeg forstår godt, at denne øl bliver kaldt for "Mors Stout", da den er så mild og venlig, at selv de kvinder, som sværger mest til pilsner-øllet, kan blive forfalden til dette smukke bryg.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Mary
19. juni 2004 15:08 af Mary
Både titel og etiket antyder, at dette er en øl kun til mig (og andre rigtige kvinder)! Mændene kan bare holde snitterne væk...
Smag og farve er dyb og som mørk chokolade -og vi hunkøn ved jo godt, at når vi trænger mest, er der intet, der erstatter bedre end mørk, bitter chokolade Selvom jeg har mange forskellige øl på min hitliste, er denne øl min absolutte favorit, og det skærer i hjertet, at skulle dele den med mændene...
 • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,3125