Somersby with a taste of Elderflower fra Carlsberg Danmark
Somersby with a taste of Elderflower
Navn Somersby with a taste of Elderflower
Bryggeri Carlsberg Danmark
Første bryg 2009
Øl type Common Cider
Alkoholprocent 4,7%

Beskrivelse
Summer Edition - Somersby Cider med smag af hyldeblomst er en frisk, sprudlende og naturlig cider, med et totalt juiceindhold på 25% og 4,7% alkohol. Nydes bedst over is.


Anmeldt af KilkennY
13. maj 2010 16:20 af KilkennY
For mig minder denne Somersby with a taste of Elderflower mest om et glas hvidvin.
Udseendet ligner meget hvidvin, måske en af de lidt mere mousserende. Både duft og smag er sød som pære, men med en svag surhed der nok kommer fra hylden, som igen sagtens kunne narre mig til at tro at vi snakkede en sød hvidvin med tør finale.

Konklusion: Jeg tror nok denne cider, er nær ved den ringeste jeg har smagt af slagsen.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
5. maj 2010 17:08 af Maria
Carlsberg, Somersby Elderflower, 3, 4,7%
Det er en vandfarvet “cider” med et gyldent skær og et lille, hvidt skum. Duften er præget af hyldeblomst, citrus og pære. Smagen er sød med noter af pære, hyldeblomst og let citrus. Den føles syntetisk, og er den Somersby, jeg mindst bryder mig om.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
18. marts 2010 17:25 af Ment0
"Cider er kommet for at blive"... Jojo, men nu er det jo ik ligefrem en drik der lige er opfundet. Ikke desto mindre så forsøger Carlsberg at triumferer deres førerposition på det danske cidermarket, ved at lancere, for dem, en ny variant. Sidste gang de forsøgte med en ny variant, havde den normale pærecider fået et skud tranebærsaft, denne gang har de så forsøgt sig med et skud hyldeblomst - (men nu uden saft, og kun som naturlig aroma)...

Cideren ligner helt almindelig pærecider(og tak for det), men den har en lidt underlig duft, og da jeg åbnede aluminiumsdåsen fremkom der en snert af pilsnerøl. Om den smager af hyldeblomst? - ja, det gør den, og én kan sagtes drikkes, to bliver kedeligt.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125