Old Gambrinus Light fra Hancock Bryggerierne
Old Gambrinus Light
Navn Old Gambrinus Light
Bryggeri Hancock Bryggerierne
Første bryg
Øl type Doppelbock
Alkoholprocent 9,6%

Beskrivelse
Old Gambrinus light er på trods af navnet en meget fyldig og kraftig guldøl. Til brygningen bruges dobbelt så meget pilsnermalt som til Høker. Det tager mindst 180 dage at lave en Old Gambrinus Light.


Anmeldt af Sigmund
7. januar 2007 23:30 af Sigmund
33 cl flaske, kjøpt i Danmark.
Gylden farge, skummet forsvinner hurtig. God aroma, i hvert fall til å begynne med. Alkoholpreget smak, noe bitterhet. Old Gambrinus Dark er bedre!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Hansen
18. juni 2005 08:50 af Hansen
Nok verdens stærkeste light-øl. Tuborgs light er under 0,1%! Den smager mig nu ikke, for stærk alkohol og for lidt smag. Virker mere som en øl til at få en hurtig brændert på af.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mary
17. juni 2005 21:41 af Mary
Sidst jeg drak denne øl var inden en koncert med U2-kopisterne Die Herren (total yndlings), og det skulle jeg nok ikke have gjort, for det var i selskab med druk-spillet "fanget", og så får procenterne vel nok lov at slå til. Jeg endte med at stage dive efter Peter-Pan-devisen "Jeg kan flyve".
Når det så er sagt, og advarselslamperne blinker, så er denne øl ikke så ringe endda. Men den skal nydes med måde, hvilket den også fortjener.
Der er masser af smag i Gambrinus Light (hvor ironisk, for den er dælme stærk), mest henad en besk sødme, som i Barley wine (godt spottet Maria), men den er ikke så kraftig, at den overdøver nydelsen (jeg er ikke den store barley wine-fan).
I min mund giver den mig minder om efterår og våde grannåle (måske lidt harpiks), eller en pinsefrokost med lidt for mange snapse og den efterfølgende, obligatoriske gåtur i vådt terræn. Sprittetheden, synes jeg (modsat andre), trænger tydeligt igennem, men det er fint nok, for så holder jeg lidt igen og bælle-trangen dæmpes
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
22. april 2005 11:53 af Maria
Flot skum, der dog forsvinder helt. Smuk varm ravfarve. Duft af malt og let sødme. Mundfølelsen er rund. Smagen er meget velbalanceret og jeg synes ikke man umiddelbart mærker at det er en SÅ stærk øl, for alkoholen skinner næsten ikke igennem. Smagen er sød som forventet af en bock, og den har noter af mørk frugt, krydderier og et strejf af portvin. Finalen er lang og præget af en passende, tør bitterhed. Jeg er faktisk lidt imponeret over denne øl og glæder mig til at smage Dark!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gamlegrå
16. marts 2005 01:47 af Gamlegrå
En herlig øl - en gedigen Dansk Bock øl - Og velsagtens sammen med Ørbæk Bock den bedste . Hancock r mestre i at få stoppet mange % ned i flasken - vel at mærke uden det ødelægger smagen . Den smager ikke af de knap 10% . Den har en lang & nydelsesfuld eftersmag - men dens tvilling Dark ,har jeg d noget sværere med
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Allan
9. september 2004 14:29 af Allan
Kunne man da bare have været ung i Skive og kunne man have ligget og søbet i denne fantastiske øl og dens bror " Dark " , så havde man sparet utrolig mange penge......................... Denne lyse øl med en kraftig alkohol procent og en fantastisk smag, kan narre selv den bedste øldrikker og tryllebinde ham ind til at han ikke kan stå op mere........
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,109375