Hancock Black Lager fra Hancock Bryggerierne
Hancock Black Lager
Navn Hancock Black Lager
Bryggeri Hancock Bryggerierne
Første bryg 2003
Øl type Munich Dunkel
Alkoholprocent 6,5%

Beskrivelse
Hancock Black Lager er som vore andre mørke øl brygget med lagermalt. Dette giver i modsætning til pilsnermalt en mørkere farve, samt en mere fyldig øl. På trods af den større fylde, er alkoholstyrken den samme som vor pilsnerøl, Høker Bajer. Det tager mindst 90 dage at lave en Hancock Black Lager.


Anmeldt af KilkennY
18. januar 2010 10:13 af KilkennY
Hancock Black lager...
Udseendet er som en Brown ale. Farven er mørkebrun dog stadig klar og gennemsigtig. Skummet er hvidt, svagt og vedvarende. Duften er meget maltet og for maltet til min smag. Det samme gælder smagen der samtidig er meget klistret og sukret.
Helhedsindtrykket er ganske enkelt for maltet, til at jeg nogensinde kommer til at bryde mig om denne øl.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
7. januar 2007 23:22 af Sigmund
33 cl flaske, kjøpt i Danmark. Askorbinsyre (vitamin C) og sitronsyre har blitt tilsatt til dette "ren malt og Saazer humle"-ølet, hmmm.....
Kobber farge, lavt skum. Svak aroma, noe karamellmalt. Meget moderat smak av karamellmalt. Jeg er ikke imponert!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
8. oktober 2005 15:14 af Maria
Der er et dårligt skum på denne mahognifarvede mørke lager. Duften er svag, men præget af malt og lidt humle. Smagen har noter af hårdtristet malt og der er en Ok bitterhed i finalen. Jeg synes gennemgående den er til den tynde side, og den mangler dybde i indtrykkene.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af P
28. juli 2005 19:46 af Pman
Jeg fik næsten et chok da jeg smagte denne! Jeg havde forentet en smag i retning af en stout osv. MEN jeg skal da lige love for det var noget helt andet. Brygget er næsten sødt!!! Faktisk en udemærket tørstslukker - og en som man kan drikke mange af. Udemærket ...
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Kask
31. marts 2005 21:28 af kask
En simpel men udmærket tørstslukker.
Black Lager ligger egentlig tættere på Carls Special end det jeg forstår ved en lager, men det skyldes måske at det er en ´Black´.
Øllet har en behagelig men diskret maltsmag, som er mere fremtrædende end ved Carls Special, og som gør Black Lager det mere interessant. Der er dog ikke den store dybde og kraft i denne øl. Som ved de fleste danske industripilsnere, har man holdt igen med mængden af de gode råvarer.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gamlegrå
16. marts 2005 01:52 af Gamlegrå
Endnu en gang har Hancock lavet en original øl - minder meget om Stout i farve - men m en lethed & friskhed i smagen. Den r lagret ved 0,5 grader i følge pålidelige kilder - om det r grunden til dens kvaliter ved jeg ikke . Men den har en herlig smag af let lakrids & røg - lynghonning m.m . virkelig et godt køb & en god ide at have på lager
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Pausefiskeren
21. oktober 2004 19:59 af Pausefiskeren
Egentlig ville jeg gerne anmelde Hancocks "OLD GAMBRINUS BEER - DARK", som i år (2004) vandt afstemningen om "Det Udvalgte Øl til BUNDBID´s 10-års Jubilæum"... den var dog desværre udsolgt hos den lokale Hancock-pusher ! Her kommer i stedet en kort oplevelse med "Den Sorte":

En herlig sødmefyldt aroma rammer næsen samtidig med at det gyldne, mørke øl hældes i glasset. Skummet rejser sig kort - uden dog at imponere. Sødmen er gennemtrængende, men øllet virker overraskende let i smagen. Eftersmagen er meget behagelig bittersød - uden at virke kvalmende. En smuk øloplevelse, der passer sig til konehyggen foran brændeovnen ... eller efter hjemkomst til at fejre en god bækørred fra den lokale å ! 4 ud af 5 fiskeben til "Den Sorte" !
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,1557617