Nanny State fra BrewDog
Nanny State
Navn Nanny State
Bryggeri BrewDog
Første bryg
Øl type Specialty Beer
Alkoholprocent 1,1%


Anmeldt af Sigmund
27. juli 2011 13:40 af Sigmund
33 cl flaske flaske, fra Vinmonopolets alkoholfri-utvalg. Også på Cardinal Pub & Bar, Stavanger. Det er 0,5%-varianten som selges i Norge.
Rav farge, høyt skum, svakt off-white.
Deilig aroma av fruktig og furunålsaktig amerikansk humle.
Tynn munnfølelse. Smaken er kun amerikansk humle gjennom det hele, med en meget uttalt bitterhet i avslutningen. 45 IBU lyder ikke sjokkerende høyt, men når ølet er så tynt som dette, er det faktisk meget bittert. Ettersmaken er for bitter og "medisinsk". Likevel - siden andre alkoholfrie øl smaker veldig lite (eller veldig dårlig), blir Nanny State ganske ofte mitt valg når jeg må kjøre bil like etterpå.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gamlegrå
26. juli 2011 11:55 af Gamlegrå
Systembolag Lund
Mener kun der stod 0,5 % på min flaske - men sikkert den samme
Kandisfarvet bryg & et godt og flot lag skum . Man fornemmer godt den ikk oser af de kære % - men hold da op alligevel den kan dufte dejligt -. gran - harpiks - savsmuld - grape & en fin dosis maltsødme
Den har en noget vandet smag - men i starten er der masser af humle - så kommer den vandede følelse - og ender alligevel humlet - spændende øl
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
28. december 2009 09:18 af Maria
BrewDog, Nanny State, Skotland, 5, 1,1%
Farven er mørk rav og skummet er gyldent og cremet. Duften er præget af frugtig humle med noter af malt og gran. Smagen har søde noter af mørk sirup og karamel inden den søde barnepige rammer dig med et voldsomt humlespark lige i mellemgulvet med noter af frugt, fyrrenåle, mango og citrus med en bitterhed, der grænser til det let beske i finalen.
Det er sandelig en “Nanny” med spark i, imponerende at man kan banke så megen smag i en øl på 1,1%!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125