Fanø Vadehav (2009->) fra Fanø Bryghus
Fanø Vadehav (2009->)
Navn Fanø Vadehav (2009->)
Bryggeri Fanø Bryghus
Første bryg 2009
Øl type Southern English Brown
Alkoholprocent 6,5%

Beskrivelse
Vores mørke øl, er skabt til aftenstunderne ved vadehavet, dette unikke naturfænomen, som er selve Fanøs sjæl. Øllet er mørkt, kraftigt og komplekst, med en middeltør og diskret krydret smag, der giver varmen.

(Kilde: Ølfestival Guide 2009 Musikhuset Esbjerg)


Anmeldt af KilkennY
8. juli 2011 22:14 af KilkennY
Fanø Vadehav - Faktisk en meget passende øl, her efter en hel dags hårde strabadser med at tømme vand fra kældre her i Østerbyen i Esbjerg, blot få kilometer fra vadehavet. Det er nu regnvand vi har bøvlet med efter skybruddet i formiddags, så her er gudskelov ikke tale om stormflod.
Øllet er flot mørkebrunt med et klart rødt skær. Skummet er råhvidt og cremet. Duften er helt fantastisk indbydende af nødder, modne bær, karamel-malte etc. Smagen er frisk, blød, cremet og mørk ristet. Eftersmagen har bitterhed, citrus og vander til sidst ud, og efter ikke andet end en prikken på spidsen af tungen.

Godt bryg fra Fanø må jeg indrømme, så indkasserer hele 8 af 10 mulige point her fra.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
15. november 2009 12:26 af Maria
Fanø Bryghus, Vadehav (2009+), 5-6, 6,5%
Det er en næsten sort øl med et rødt skær og et cremet skum. Duften er præget af ristet malt, kaffe, chokolade og lidt nødder. Smagen har sødme og noter af ristet malt, kaffe, chokolade og let nødder samt tør citrus, den er harmonisk og behagelig at drikke.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625