Fanø Rav (2009->) fra Fanø Bryghus
Fanø Rav (2009->)
Navn Fanø Rav (2009->)
Bryggeri Fanø Bryghus
Første bryg 2009
Øl type Tysk Pilsner (Pils)
Alkoholprocent 4,6%

Beskrivelse
Vores pilsnertype, har fået navn efter den lokale ’ædelsten’, og ligesom denne, er øllet gyldent og ufiltreret. Smagen er frisk, fyldig,men ret tør og let aromatisk som den lokale humor.

(Kilde: Ølfestival Guide 2009 Musikhuset Esbjerg)


Anmeldt af KilkennY
1. april 2011 19:03 af KilkennY
Så lærte jeg også noget i dag. Ved at læse på bagetiketten af denne øl, har jeg nemlig lært at den lokale humor på Fanø er aromatisk... Jo jo :o) Nice to Know!
Fanø Rav er nu med ny etikette og også i nye flasker efter at Nørrebro Bryghus har overtaget geschæften. Farven er som lovet rav og skummet helt hvidt og hænger som is krystaller på et vindue en frostklar morgen. Duften er frisk af humle og sødlig af malt. Smagen er igen frisk og sød og slutter af blomstret, bitter og tør jeg nævne det; "AROMATISK SOM DEN LOKALE HUMOR"! :o)

Alt i alt en let drikkelig og velsmagende øl, der dog formår at gøre et større indtryk på mig. Tak til Michael og Lene Krogh fra Krogh Arkitekterne for øllen.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
15. november 2009 12:26 af Maria
Fanø Bryghus, Rav (2009+), 5++, 4,6%
Det er en diset, varmt gylden øl med et cremet skum og en mild, frugtig duft. Smagen har sødme og frugtige, bløde noter med hovedvægt på citrus og let karamel. Den er charmerende, ukompliceret og let at drikke.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125