Somersby with a taste of Cranberry fra Carlsberg Danmark
Somersby with a taste of Cranberry
Navn Somersby with a taste of Cranberry
Bryggeri Carlsberg Danmark
Første bryg 2009
Øl type Fruit Cider
Alkoholprocent 4,7%


Anmeldt af KilkennY
13. maj 2010 16:55 af KilkennY
Ciderens farve er fersken/laksfarvet, og skummet hvidt i de cirka 10 sekunder det kan ses. Duften er sød og man er ikke i tvivl om at der er tale om tranebær og pærer. Smagen er overraskende god og indbydende, og jeg synes faktisk rigtig meget om brygget her selv om der virkelig er tale om saftevand med procenter :o).
Somersby with a taste of Cranberry havde for mig, måske nok været et genkøb værd, havde det ikke været for alle de E-numre de har stoppet i det.
Nej tak do! Så hellere en helt naturlig øl.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
29. oktober 2009 21:39 af Ment0
Hvorvidt det her Somersby vand er rigtig Cider eller ej – tja, det må være op til hver enkelt at bestemme. Men jeg syntes denne nye Cranberry version rammer mere plet end Carlsbergs seneste pærer cider.
Der er stadig noget syntetisk over den, og farver er ikke helt rød. Men ifølge ingredienslisten, så skulle den kun indeholde E-numre af surhedsregulerende midler og samt konserveringsmidler. Jeg vil mene at hovedparten af en tranebær cider skulle indeholde mest tranebær juice, men i stedet har Carlsberg fyldt den med Pærevin, æblejuce og aronia juice. Ja, det bliver nok altid min kop te.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gamlegrå
29. oktober 2009 21:34 af Gamlegrå

Hillgaard 14,95

Gusten svagt pink farve - kort hastigt brusende - flader snart ud igen . Meget sød duft - hindbær - Jordbær osv tilsammen nok Tranebær
Smagen er sød - meget sød endda - igen med ovennævnte ting , som dog tilsammen virker noget kunstige - ikk en jeg kan drikke en hel med velbehag af . Ærgerligt der ikk er et større marked for "rigtige " Cidere

  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125