Royal Pilsner fra Royal Unibrew
Royal Pilsner
Navn Royal Pilsner
Bryggeri Royal Unibrew
Første bryg 2004
Øl type Tysk Pilsner (Pils)
Alkoholprocent 4,8%

Beskrivelse
Royal Pilsner er brygget med den specielle Royal malt. Vi har udviklet smagen, så den på den ene side er unik og karakteristisk for Royal, på den anden side ligger indenfor det smagsområde, som danskerne foretrækker.

Der anvendt både bitterhumle og aromatisk humle i den nye Royal Pilsner og Royal Classic. For at forstærke den frugtagtige duft, som er karakteristisk for øl i Royal familien, er der i både Royal Pilsner og Royal Classic anvendt en balanceret dosering af aromatisk humle. Når man anvender aromatisk humle i øllet, får man samtidig en fyldigere og mere behagelig smag i munden.


Genanmeldt af KilkennY
25. juli 2016 01:36 af KilkennY
Genanmeldelse. Denne gang iskold fra tyskerdåse skænket i caffé Latte glas. :o)
Øllet fremstår som altid i en lys korngul farve, mens skummet står helt hvidt og i overraskende længe. Duften er typisk pilsner og jeg sporer maltsødmen fra de lyse malte og humlens krydr. Smagen er ganske fin, og som ventet af en dansk pilsner, rummer den sødme, bitterhed og en anelse citrus, alt imens mundfølelsen præges af den 'typiske' skarpe kulsyre.
Royal Pilsner, er en klassisk dansk pilsner som, efter min mening, læner sig helt tæt op blandt andet både 'Den Grønne' og 'Hoffen'.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
10. august 2009 11:36 af KilkennY
Jeg tror faktisk aldrig at jeg har smagt den øl fra flaske, men jeg har til gengæld drukket den i hundredvis fra fad, til blandt andet Esbjerg Rock Festival og i restauranten på Breinholtgård Golf Center.
Øllet er lyst og filtreret og skummet er hvidt. Duften er frisk, humlet og maltet. Smagen er igen frisk og har en god humlebitterhed, som foretrækker frem for classics’en sødme.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
9. august 2009 17:23 af Ment0
Anmeldelsesbold Ment0 vs. Masn
Efter at have kaldt Thor Pilsner for en "standard pilsner", blev jeg kontaktet af Masn der mente, at jeg ikke var grundig nok i min fremstilling af diverse "almindelige", "hverdags", "helt klassiske", "traditionelle", og "danske pilsnere". Jeg beklager og åbner køleskabet for at finde en Royal Pilsner frem.

Royal Pilsner har ikke ret meget mere at byde på end min reference øl Thor Pilsner. Royal Pilsner er mere humlet hvilket giver den en større dybde en Thor. Men den er alligevel hvad jeg vil kalde "standard pilsner uden at være prangende". Men hvad gør det? Hovedparten af den danske befolkning vil stadig gerne have en lys pilsner med hvidt skum – så værsgo der er serveret!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
1. februar 2008 07:44 af Gamlegrå
Købt på en tank i aftes hjem fra Århus
Let duft - en mild humlethed , en let let duft m en kende sødme . Smagen r ok - let og glider ned uden protest . Ikke den store Pilsner - men den smagte godt da jeg var ølhungrende . Men man kan få samme smag m.m , stadig fra Discount Pilsnere som eks Odin billigere
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
3. marts 2007 17:28 af Sigmund
38 cl grønn plastikk-flaske, i Danmark.
Typisk gjennomsnitts dansk industriell pilsner, men denne har angivelig ingen tvilsomme tilsetninger som mais m.v.
Drikkelig. Der er egentlig ikke så mye mer å tilføye ...
  • Anmeldelsen

Anmeldt af 2meterSmølf
11. marts 2006 20:31 af 2meterSmølf
En kedelig lys rav-gul øl med en metallisk smag. Til prisen kan jeg ikke anbefale denne øl. Den smager ikke bedre end de billigste øl du kan købe i Danmark og Tyskland.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mr_Bungle
7. oktober 2005 11:46 af Mr_Bungle
Jeg var med til Bryggerigruppens aktionærmøde, da Royal-seriens nyeste medlemmer, Royal Pilsner og Royal Classic, blev frigivet. Ikke at jeg nogensinde selv kunne finde på at lægge så meget som en krone i foretagendet, men når man er inviteret til gratis spisning plus frigivelse af nye øl, siger man jo ikke nej. Maden kunne der ikke klages over, men øllen var til gengæld komplet unødvendig. De kunne bare have serveret en Ceres top pilsner; ingen havde bemærket forskellen. Reklamerne til øllene, der også blev introduceret for første gang, var om muligt endnu dårligere end brygget. Det her handler udelukkende om at profilere sig markedsmæssigt, fordi Royal export er så populær. Bryggerigruppens tanke er ikke at brygge ny og god øl, men at brygge mere eller mindre det samme øl med et navn, der sælger; for det gør Royal. En vandet pilsner, der ikke adskiller sig en meter fra andre dårlige pilsnere her i landet. De påstår, de har brugt en speciel-udviklet Royal-malt, men jeg gad godt møde den person, som kan sætte fingeren på præcist, hvori magien ligger i denne ´specielle´ malt. Jeg mangler stadig at se et større dansk bryggeri brygge en pilsner, der har nerve - det er ikke sket endnu.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
14. juni 2005 17:14 af Maria
Skummet er moderat, farven er lys rav og duften let metalllisk. Smagen er tynd med lette noter af humle, og der er kun en svag bitterhed. En absolut intetsigende pilsner!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,1552734