Odense Rød Classic fra Albani Bryggerierne
Odense Rød Classic
Navn Odense Rød Classic
Bryggeri Albani Bryggerierne
Første bryg 2003
Øl type Wiener
Alkoholprocent 4,6%

Beskrivelse
Odense Rød Classic er udviklet på baggrund af lagerøl, hvor der er justeret på blandingen/mængderne af mørk karamelmalt og Münchener-malt. Det giver en flot, mørk rødgylden farve - deraf navnet Rød Classic. Den er lidt mere rund, lidt mørkere, lidt mere "voksen" - lidt mere classic.


Anmeldt af Mr_Bungle
9. september 2005 15:31 af Mr_Bungle
Øllen har et begrænset skum, der lægger sig hurtigt. Men smagen halter helt for mig - den starter egentlig fint ud med en humlet og let frugtrig fornemmelse, men i finalen kommer der en metallisk og saltet bismag frem (med pænere ord er den grape-agtig), som jeg ikke bryder mig om. Skal man være rød, så bør man vælge Brøckhouse!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af kask
17. juli 2005 13:22 af kask
Øllet har en noget kraftiger bitterhed end en almindelig dansk pilsner, en bitterhed som har et grape-agtigt præg.
Mere har øllet egentligt ikke at byde på, da den virker ret vandet. Albani skal dog have et enkelt plus for ikke at have tilsat majssirup til dette bryg.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
1. maj 2005 14:16 af Maria
Flot skum og farven er mørk brun. Duften er let maltet med meget lette humlenoter. Smagen er let maltet og ganske tynd. Den rummer svage strejf af citrus og humle. Det er en udpræget skuffelse i forhold til den almindelige Odense Classic, specielt med tanke på at bryggeriet lover, at denne er for classic nyderen, der er klar til at gå et skridt videre. Men jeg ved naturligvis heller ikke hvilken retning, de mener, at skridtet skulle tages )
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,109375