Giraf Beer fra Albani Bryggerierne
Giraf Beer
Navn Giraf Beer
Bryggeri Albani Bryggerierne
Første bryg 1962
Øl type Specialty Beer
Alkoholprocent 7,2%

Beskrivelse
I 1962 blev giraffen Kalle fundet død i sin bås i Odense Zoo - forgiftet. Da Albani Bryggerierne tidligere havde benyttet Kalle i sin markedsføring, blev begivenheden en udfordring til at finde en efterfølger. Således blev Giraf Beer født 13. august 1962 - en øl med det formål at sponsorere erhvervelsen af en ny giraf. Aktionen var en succes. Faktisk var der midler nok til at købe to nye langhalsede dyr. Giraf Beer har en vinøs og aromatisk smag.


Anmeldt af Sigmund
22. januar 2008 20:30 af Sigmund
Royal Unibrew har visstnok flere typer Giraf-øl som markedsføres internasjonalt, men dette er altså den danske originalen med 7,3% alkohol.
Giraf var mitt foretrukne øl (sammen med et lite glass Gammel Dansk) ved flere besøk i kafeteriaen i København Zoo. Jeg syntes det var en ganske så akseptabel øl - relativt maltrik med en viss "punch" av alkoholen. Den har et lett krydret og parfymert preg i både aroma, smak og ettersmak.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gerhard
22. januar 2008 20:11 af Gamlegrå
Hillgaard 8 kr
Ok skum - typisk Guldøls duft - præget af % - malt og for lidt humleprofil
smagen r ikke noget at skrive hjem om - let besk - rimelig humle tilsidst dog . Blev drukket af flaske på vej - tvivler på at et glas kunne ændre nævneværdigt på sagen............
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
4. september 2006 13:32 af Maria
Det er en lysgylden øl med lavt skum, duften er præget alkohol, malt og humle, hvilket går igen i smagen, der har en rimelig, men lidt tør/kunstig og uharmonisk bitterhed. I det hele taget synes jeg det er en kantet og uharmonisk øl. 1515
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

6,054688E-02