Albani Jubilæumsbryg 150 år fra Albani Bryggerierne
Albani Jubilæumsbryg 150 år
Navn Albani Jubilæumsbryg 150 år
Bryggeri Albani Bryggerierne
Første bryg 2009
Øl type Tysk Pilsner (Pils)
Alkoholprocent 5,2%

Beskrivelse
7. november 2009 er 150 år siden, at brygger Th. Schiøtz grundlagde Albani. Den runde dag fejrer vi med denne jubilæumsbryg - en fyldig pilsner med masser af smag og karakter.


Anmeldt af Gamlegrå
21. januar 2010 06:28 af Gamlegrå
Kvickly pris ? kr
Rødbrun farve , med et lille skum - temmelig maltet & sødlig duft , uden de store afvekslinger fra sødmen . Smagen minder mest om en god hvidtøl - sødmen styrer hele vejen , kunne nemt bruge mere krop til at matche denne - men jeg kom gennem flasken uden de store problemer
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Masn
17. oktober 2009 15:01 af Masn
Sår´n en skam!
Her havde Albani lige muligheden for at sende et stjerne produkt ud i anledningen af deres flotte store jubilæum, og så leverer de en maltsød sukret sag i stedet.
Skammeligt.
Det er da især synd, når man ved de kan lave godt øl på Fyn.
Når jeg nu har kørt flakket i stilling, må jeg blot konstatere, at det mest positive var at vi var 5 om en 6-er pakke. Ene mand ville det have været selvpineri.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
13. oktober 2009 10:20 af Ment0
Jeg er ikke stor tilhænger af maltøl, og om dette ligger til grund for min negative holdning til dette bryg, ja....måske. Men hvis jeg havde et bryggeri og det havde 150års jubilæum - så havde jeg ikke sendt denne øl ud til folket, for den er sku ikke ret god.
Det er en gang tynd sjask og det er sku lidt synd. Jeg stoppede halvvejs igennem flasken, desværre Albani - jeg håber det bliver bedre til jeres 200års.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
8. oktober 2009 09:30 af KilkennY
Smagt og anmeldt direkte i Café den gode kop på Byggecentrums kursuscenter i Middelfart, som smart nok har pc'er sående måske netop til dette formål.
Øllen blev smagt i går aftes efter en hård kursusdag.
Farven var mørk flot, mens skummet var hvidt. Duft og smag var efter min mening alt for maltet, hvorfor det ikke ligefrem bliver til nogen topkarrakter.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
4. oktober 2009 19:46 af Maria
Albani, Jubilæumsbryg 150, <4, 5,2%
Det er en mørk gylden øl med et hvidt skum. Duften er præget af malt, karamel og let metal. Den sødlige smag har noter af malt, karamel og den let tørre finale har et let citruspræg. Helhedsindtrykket er noget let.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,109375