Stella Artois fra Anheuser-Busch InBev (Belgium)
Stella Artois
Navn Stella Artois
Bryggeri Anheuser-Busch InBev (Belgium)
Første bryg
Øl type Tysk Pilsner (Pils)
Alkoholprocent 5,2%

Beskrivelse
Stella Artois er mærket med “Enestående kvalitet og værdi”. Mærket er beundret af mange kritiske forbrugere for det unikke indenfor denne kategori af øl, den kompromisløse kvalitet, karakteristiske og sofistiskerede emballage, samt højagtede position. Dets differentierede position har givet mærket mulighed for at blive verden femte-største internationale varemærke, og en af hurtigst voksende varemærker i verden. Det markedsføres nu i over 80 lande.

Kun de allerbedste byg og den fineste humle bruges ved brygningen af Stella Artois. Omhuen og opmærksomheden i hver eneste brygproces, giver Stella Artois mulighed for at modne til en fyldig og enestående velbalanceret øl, en perfekt tørstslukker og perfekt til hverdagens specielle øjeblikke.

Stella Artois varemærket kan spore sine rødder tilbage til 1366, og Den Hoorn bryggeriet. Det har udviklet unikke ikoner, herunder Stella Artois ormanentet og kalkglasset. Det forener sig med forbrugeren gennem dets unikke og storslåede markedsføring, og dets egenskaber inklusiv Stella Artois Queen Club Tennis Tournament, og gennem film, deriblandt dets partnerskab med Cannes Filmfestivalen. Det er en af de mest prisvindende varemærker i ølindustriens historie


Anmeldt af KilkennY
14. juli 2010 12:58 af KilkennY
Stella A, pils fra dåse, skænket i kaffeglas med masser af knust is.
Nydt i varmen til svigermor Birte’s 60 års fødselsdag.
Pilsner som når de er tættest på normen for standard pils. Kold, kornet, sød, bitter og slukker tørsten ganske fint.
Konklusion: Drik den i Belgien/Leuven hvor den smager bedst. I Danmark kan den ikke noget som en dansk pils ikke kan, så hvorfor spendere mere end højst nødvendigt.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
29. marts 2008 17:39 af Ment0
Det er jo næsten på grænsen til det kriminelle at have været i Belgien og smagt en 25-30 forskellige øl, og derefter levere den første anmeldelse af Stella Artois von vás. Men af en eller anden grund, er det den øl jeg bedst husker, for aldrig er jeg blevet så skuffet – og havde det ikke været for en cappucino inkl. et glas varm mærk – så havde jeg nok fortrængt det. Men tilbage til Stella, som var en ualmindelig dårlig pilsner oplevelse. Det kan sagtes være der findes dårligere pilsnere her i verden, men Stella Artois er et godt bud på en.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
11. januar 2008 19:55 af Sigmund
"Stella", som den bare kalles blant venner, er det mestselgende lagerølet i Storbritannia, men har sin opprinnelse i Belgia, og er den viktigste pengemaskinen for verdens største multinasjonale bryggerigruppe, InBev. Den er derfor ølet som britiske "real ale"-fanatikere elsker å hate - men ærlig talt: når du har lyst på en pils, smaker "Stella" slett ikke dårlig! Og nå har Cardinal Pub & Bar i Stavanger den på flaske i originalstyrken 5,2% - ikke utvannet til norsk "butikk-styrke" 4,7%.

Lys gylden farge, med bra skum.
Lett søtlig og fruktig aroma.
Smaken er frisk og lett fruktig med et balansert innslag av bitterhumle.
En lettdrikkelig og grei pils som ingen trenger å skamme seg over å like!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gerhard
8. juni 2007 14:41 af Gamlegrå
Sidder og venter på mine "kunder" til en firmaølsmagning dukker op , og nipper til denne imens - en svag - meget svag blomsterduft , m en ok humle bitterhed tilsidst - men for mange penge for så "lidt" øl , når man kan få rimelige billige Pilsnere her i landet
  • Anmeldelsen

Anmeldt af 2meterSmølf
5. juni 2007 16:46 af 2meterSmølf
En udemærket øl hvis man er blevet lidt træt af pilsnere men alligevel vil have en kold tørst slukker. Der er ikke noget vildt overraskende ved denne øl. Jeg syntes den er lidt for dyr i forhold til dens kvalitet.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mr_Bungle
7. oktober 2005 11:53 af Mr_Bungle
En fin belgisk lagerøl af den lyse slags med god humlebitterhed og blomsterrig næse. Der er et stykke vej til de bedste tjekkiske, men den er klasser bedre end de danske ´pilsnere´.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af P
7. april 2005 20:55 af Pman
Wow det skummer og holder ... absolut ikke typisk for en pilsner. Og duften er ikke så ringe endda, man mærker endda humlen. Og smagen er overraskende fuld, rund og let bitter med et tydelig humle for en pilsner at være (jeg havde ellers næsten opgivet håbet for jer kære pilsnere). I sandhed en god pilsner ... ikke at den kan sammenlignes med ales etc, men indenfor sin art er den nu ikke så ringe. Prøv den ...
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
29. marts 2005 09:25 af Maria
Denne lager har en udpræget humleduft. Smagen er fyldig og har en fint afstemt rundhed med passende bitterhed. Det er absolut en af de bedre "pilsnere" - men er for dyr her i landet.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,1552734