Leffe Triple fra Brasserie de L´Abbaye de Leffe
Leffe Triple
Navn Leffe Triple
Bryggeri Brasserie de L´Abbaye de Leffe
Første bryg
Øl type Belgian Tripel
Alkoholprocent 8,4%

Beskrivelse
Leffe Triple er en stærk øl med en kraftig eftersmag af krydret koriander og appelsin. Leffe Triple er en fortrinlig erstatning for enhver kraftig og smagfuld hvidvin.


Anmeldt af Sigmund
29. marts 2008 22:20 af Sigmund
33 cl flaske, kjøpt i Danmark. Alk. var 8,5%.
Disig gylden farge, høyt og varig skum.
Sterk søtlig gjærpreget og fruktig aroma.
Smaken er søt men ikke "klissen", gjærpreget og krydret (kryddernellik), rimelig maltet med en anstendig humlebitterhet som etterlater en behagelig ettersmak.
Ingen dårlig tripel, men som hos andre av denne øltypen dominerer gjæren litt for meget til å være "perfekt" etter min smak. Jeg vil dog ikke ha noe imot å drikke en flaske til - særlig hvis DU betaler!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
7. august 2007 17:40 af Gamlegrå
Kraftigt skum som udsender et tydelig duft af mild citrus og gær - korinader - smagen r m en fin % smag og Appelsin - lidt bundfald - men smager ok
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
31. juli 2005 12:24 af Maria
Der er et rigtigt flot skum på denne Leffes gyldne krop og duften er præget af bær og gær. Smagen er sødlig og alkoholen går stærkt igennem. Selvom det ikke er på en ubehagelig måde, synes jeg alligevel den er for dominerende. Smagen er iøvrigt præget af frugt, gær, krydderier og er der lidt hvede at spore? Det er en udmærket triple, men der er efter min mening mange andre, der er bedre.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ania, Kim og Willy
15. juli 2005 09:16 af granly
Meget god og smagfuld øl. Minder nærmest om en bockøl.

Den har en gul farve, og et skum der hurtigt falder sammen og efterlader en flot blonde.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
6. februar 2005 03:07 af KilkennY
Leffe Triple/Tripel er både sur, sød og tør. Den bærer uden tvivl præg af appelsin, men korianderen som bryggeriet selv beskriver, kan jeg ikke finde i smagen. Øllet er gult, grumset og har store sorte flager liggende i bunden af glasset, som ikke umiddelbart pryder det gule øl. Duften er derimod helt fortrinlig, da den oser af sødme og frugt.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,09375