Leffe Blond fra Brasserie de L´Abbaye de Leffe
Leffe Blond
Navn Leffe Blond
Bryggeri Brasserie de L´Abbaye de Leffe
Første bryg
Øl type Belgian Blond Ale
Alkoholprocent 6,6%

Beskrivelse
En tør, frugtig, lettere krydret øl der er kraftig og cremet. Har en perfekt balance mellem styrke og finheden. Øllen har en delikat og let maltet duft og en fin, sød eftersmag. Leffe Blond er det perfekte tilbehør til et let hverdagsmåltid.


Anmeldt af Sigmund
29. marts 2008 21:54 af Sigmund
Belgiske blonde ales er ikke alltid min favoritt-øltype, gjæren blir lett for dominant i både aroma og smak, ikke minst i dette ølet.
Selvsagt vil jeg heller ha en Leffe Blond enn en kjedelig lys eurolager, men gi meg helst et mørkere øl!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
7. august 2007 17:43 af Gamlegrå
En typisk Belgisk Blond duft - let Appelsin - gær - koriander - den smager let uden at hæve sig over mængden - synes den mangler mere karakter - men t sidst kommer lidt mere krop - men ikke nok
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ivan
8. august 2006 19:39 af Ivan
endnu en øl jeg har nydt i mit nye ølglas med stort velbehag.
De første par slurke sagde mig ikke det helt store, men efter ca. halvdelen af øllen var røget ned begyndte den lettere frugtige koriander smag at sætte ind.
Dejlig rund i smagen men uden at blive til en "rigtig belgier" i mine øjne.

  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mai-Britt & Henrik
27. maj 2006 23:27 af Mai-Britt
Vi synes umiddelbart at den lugter som billig tysk pilsner, men den smager ikke sådan.... Vi synes smagen er lidt røget i det! Lidt underligt!?! Smagen er mild, og den skræmmer ikke nogen væk!

Den smager udmærket - ikke noget specielt, men drikkelig. Tror nu ikke at den kommer på bordet herhjemme igen!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
15. maj 2005 11:53 af Maria
Denne øl drak jeg som en af mine jubilæumsøl i dagene omkring mit 1 års jubilæum (15.05.05) som øldrikker. Årsagen var bl.a. at det var en af de allerførste øl jeg drak, og jeg blev dybt fortvivlet, fordi jeg kunne ikke fordrage den ) Men da jeg har konstateret, at min smag har ændret sig meget, måtte jeg genprøve denne så "forhadte" øl.
Den har et flot skum, god blonde og en smuk lys ravfarve. Duften er diskret, men præget af gær og er lidt parfumeret. Mundfølelsen er fyldig og smagen er sød og har noter af koriander, malt og frugt samt et ret kraftigt citruspræg, specielt i slutningen, lige lidt for kraftigt efter min mening. Leffe Blond, undskyld jeg har hadet dig i et helt år - det fortjente du ikke, men jeg kan trøste dig med at jeg fremover vil nyde flere af din slags - men en konkurrent til La Trappe og Floreffe Blonde, bliver du aldrig!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af P
21. april 2005 12:24 af Pman
Endnu en af mine favoritter blandt de lettere tilgængelige øl. Den drikkes og nydes i fulde drag - iflg. min mening. Leffe Blond er ingen undtagelse, en rigtig god og frisk øl. Yum yum...
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,125