Semper Ardens Summer Dubbel fra Carlsberg Danmark
Semper Ardens Summer Dubbel
Navn Semper Ardens Summer Dubbel
Bryggeri Carlsberg Danmark
Første bryg 2009
Øl type Tysk Pilsner (Pils)
Alkoholprocent 6%


Anmeldt af Gamlegrå
22. oktober 2009 18:28 af Gamlegrå
Super Brugsen Hanstholm 10 penge...
Normalt er jeg vild jublende over Carlsberg øl - men til den pris skulle det ske ; Flot mørkgylden farve - beskendent skum - frugtig duft - malt - let sødme & "sommerduft" - Ikke lige hva jeg havde regnet efter Dubbel titlen - Smagen er let og frisk og med en behagelig sødmefuld tyngde trods alt - frugtig og behagelig eftersmag - en positiv overraskelse efter det med navnet osv . men der er jo ozz hundekiks o.lign med dårligt passende navne - så alt i alt en let og frisk aftenøl og ikk mindst til prisen i disse for vort land så dystre tider.......
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
20. juli 2009 11:31 af Maria
Carlsberg, Semper Ardens Summer Dubbel, <5, 6%
Det er en varmt gylden øl med et cremet, hvidt skum. Duften er præget af malt, hyld, blomst og let kål. Smagen har en let sødme og noter af malt, blomst, let frugt og finalen er let sødlig med strejf af krydderi og citrus.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af sarek
18. juli 2009 00:13 af sarek
Øv for en snyder af en øl. Her havde man glædet sig til Carlsbergs fortolkning af den mørke belgiske Dubbel, og med høje forventninger endda ihukommende både deres Bock og deres Abbey Ale i samme serie. Men suk!

Summer Dubbel er IKKE inspireret af den belgiske dubbel, men er en (muligvis) doppeltgæret pilsner i guldølsklassen.

Fyldig med en god maltsødme og en lethed som sikkert skyldes brug af glucosesirup (læs sukker). I følge etikketen er der hyldeblomst-ekstrakt i øl, men ikke ifølge mine smagsløg. Har også svært ved at finde humlen i denne øl.

Når Carlsberg vælger at bruge et veldefineret begreb så som Dubbel til en øl som intet har med typen at gøre, så laver de anarki inden for øllets verden.

Jeg kunne hvis jeg fulgte den samme tankegang, sælge den Fiat 127 (hvilke jeg ikke har) som en Ferrari, udfra begrundelsen at den også er italiensk og oveni købet fra samme firma.

Øllet kunne godt få lidt flere points, men det forkerte navn koster altså, og nu må jeg hellere stoppe, for ellers ender øllet på minuspoints.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625