Mikkeller BrewDog Devine Rebel fra Mikkeller
Mikkeller BrewDog Devine Rebel
Navn Mikkeller BrewDog Devine Rebel
Bryggeri Mikkeller
Første bryg 2009
Øl type English Barleywine
Alkoholprocent 12,5%

Beskrivelse
Nu er Mikkeller/BrewDogs Barley Wine, Devine Rebel, endelig kommet i handel. Der er tale om en kastanjefarvet, intenst duftende, og meget kraftig Barley Wine. Man fornemmer meget tydeligt de Speyside whisky-fade som øllet har ligget på.
Denne Barley Wines dybe farve, og den unikke kombination af sukker, humle og whisky-fade gav omgående undertegnede lyst til at tage denne øl med ind i herreværelset, for der at synke ned i en blød stol og bare nyde denne elegante og uendeligt smukke øl. Endnu en enestående oplevelse fra Danmarks bedste bryggeri, denne gang i samarbejde med de skotske punks fra BrewDog.


Anmeldt af Gamlegrå
6. maj 2011 09:37 af Gamlegrå
Tak til Maria
Nydt som natøl i mørket
Sherryfarvet bryg med en ok skum - tydelig frugtig duft som har en humlet snert trods frugtigheden - den har en mere "syret" smag ende andre BW - egetræ - rosin - appelsin & en gang % for lige at vise at tænder ozz. Ender med en let syrlig bitterhed
  • Anmeldelsen

Anmeldt af André
23. maj 2010 16:01 af kask
Farven er rødbrun, skummet begrænser sig til sporadiske samlinger af bobler.
Den sødmefulde duft rummer noter af blomme, karamel og alkohol.
I smagen er der sødme, blomme, alkohol, karamel og lidt garvesyre hen mod slutningen af smagen. Alkoholen er tydelig, men på en behagelig måde, som er med til at give associationer til en god sherry.
Jeg er normalt ikke til barley wines, men denne er ganske fin, kompleksiteten er fin og sødme og alkohol er ikke for dominerende.
Karakter: 8 ud af 10.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
15. december 2009 08:26 af Maria
BrewDog/Mikkeller Devine Rebel, Skotland, 6-7, 12,1%
Det er en smuk, diset, rødbrun øl med et cremet skum. Duften er præget af ristet malt, rosin, karamel og frugt. Smagen er sød med noter af ristet malt, rosin, karamel, let alkohol, chokolade, citrus og en let bitterhed. Finalen er utroligt lang. Det er en rigtigt dejlig øl.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

7,763672E-02