Single Hop Nugget IPA fra Mikkeller
Single Hop Nugget IPA
Navn Single Hop Nugget IPA
Bryggeri Mikkeller
Første bryg 2009
Øl type American IPA
Alkoholprocent 6,9%

Beskrivelse
Så er den femte i serien af single hop IPA'er fra Mikkeller ved at være på trapperne. Denne gang har Mikkeller brygget en single hop med Nugget-humle. Der er tale om en virkelig kraftigt humlet IPA. Mange vil sikkert tænke på Nugget-humlen, som en udpræget bitterhumle det ofte optræder i de store amerikanske IPA'er, men med denne single hop IPA, giver Mikkeller dig mulighed for at smage Nugget-humlen helt solo.
Lige som de foregående single hops kommer også denne i en 33 cl. flaske, men på ølfestivalen i Valby, der løber fra den 15. - 17. maj, er er der mulighed for at smage den frisk fra fad.


Anmeldt af KilkennY
17. april 2010 01:21 af KilkennY
Efter en hård gang modvind fra Fanø færgen og hjem, efter ølsmagning med gutterne fra BEX (Tidligere ansatte ved Betonelement), skulle det hele lige samles op med en IPA fra Mikkeller.
Farven er orange, svagt plumret og med et stort flot hvidt skum som kan ses på billedet. Nugget Single IPA dufter tydeligt af humlen angivet i navnet og smager som start sød, men drejer derefter over og bliver meget domineret af det bitre.
En god IPA, men jeg synes afslutningen er til den beske side, og kunne måske godt klare lidt mere citrus.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af JanLaursen
7. marts 2010 00:37 af JanLaursen
Gylden orange farve, duft af vingummi, lettere anonym smag, ikke så fyldig som de bedste i denne serie af single hops fra Mikkeller, men frisk i smagen. 2 ud af 5 på min karrekterskala.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af André
31. august 2009 21:30 af kask
Mørk gylden farve. Skummet er medium stort og cremet.
Duften er ret svag, noterne er blomstret humle og karamel. Smagen har de samme indtryk, andre noter er er grape, havre, garvesyre og fersken. Finalen er lang og tør.
Den er fyldig og harmonisk, men langt fra en sindsoprivende oplevelse. I Mikkellers Single hop serien synes jeg stadig at Nelson Sauvin er den bedste.
Karakter: 7 ud af 10.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
23. juni 2009 09:43 af Maria
Mikkeller, Single Hop Nugget IPA, 6, 6,9%
Det er en smuk, mørk orangegylden øl med et stort, cremet skum. Duften er præget af tør humle, malt, let jord/træ, krydret frugt og smagen har en let sødme og masser af noter af frugt (mest fersken og citrus), gran, karamel og finalen virker let krydret og er tør og bitter. Endnu en spændende og god øl i serien.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,125