St. Bernardus Tripel fra Brouwerij St. Bernard
Navn St. Bernardus Tripel
Bryggeri Brouwerij St. Bernard
Første bryg
Øl type Belgian Tripel
Alkoholprocent 8%

Beskrivelse
Denne overgærede øl, har en lys gylden farve og en smag af frugt og blomster, med en harmonisk balance mellem sødmen og syrligheden.

Øllen har et tykt og levende skum og vinder ved sin balancerede smag med en delikat bitterhed.


Anmeldt af Sigmund
25. marts 2012 00:22 af Sigmund
33 cl flaske, Cardinal Pub & Bar, Stavanger. Alk. er 8%.
Svakt disig blekgul farge på ølet, digert hvitt skum.
Sterk og "typisk tripel" aroma: toner av belgisk overgjær, frukt, blomster, milde krydderier og hvitt kandisukker.
Den middels søte smaken er krydret og moderat fruktig, med anstendig humle i avslutningen. Har alt som du forventer av en tripel.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af wallenstein
24. marts 2012 19:09 af Wallenstein
Fin lidt blid tripel med diset gylden farve og en flot hvidt skum, der virkelig fylder tæt og efterfølgende hænger i flotte seje gardiner i glassets sider. Duften er citrushumlet, mens smagen er på en fin ret fyldig let sødlig bund af lys karamel, lidt melon og orange med balance i en fin citrus-grape bitter humling, der ikke kammer over i det beske. Ikke de store nuancer men en dejlig lettilgængelig og meget velafbalanceret tripel fra Bernardus, som også viser vejen med de fine mørke øl Apt 12 og Prior 8. Købt i COOP i går på Rød Fredag med 40 % rabat for 26 kr. - et fund for pengene! Hertil så et fotoskud fra den første terrasseeftermiddag i år, velbekomme!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gerhard
30. juni 2008 18:30 af Gamlegrå
Dato udløb 07-07
Sidder og nyder denne mens jeg skriver regninger ud - god følelse....Kigger på den s let grumsede udseende - nok mere grumset længere nede i flasken - kraftigt velduftende skum - m bla citrus - græs - tørre humlepellets - og en smule gær og noget krydret jeg ikke lige rammer...
Smager skønt og fyldigt - god appelsin / citrus , som svinger godt sammen de fine % og en god malt undertone , og som langsomt ebber let tørt og bittert ud
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Hansen
24. juni 2005 12:23 af Hansen
Tripel fra super-bryggerne på St. Bernardus. Nu er tripler ikke lige mig. Dette gælder også her, hvor jeg foretrække 12´eren eller 8´teren. Men ok. en lidt bitter øl. Krydret. Citrusaroma og måske koridander, ikke rigtigt noget gær. Smagen er også krydret, men det svinger hurtigt over og bliver bittert. ALtså godt bittert, trods alt. Type: Abbey ale....er I nu sikre på det??
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
7. maj 2005 12:40 af Maria
Denne ravfarvede tripel har et moderat skum, der efterlader en god blonde. Duften er frugtig og mundfølelsen er rund og fyldig. Smagen er sød og har noter af frugt, bl.a. gæret æble og blomme. Hen mod finalen komer der let bitterhed og citrussyrlighed, der varer ved i hele finalen. Hvis jeg endelig skal drikke en tripel (for de er unødigt alkohol tunge for min smag), så holder jeg langt mere af Maredsous eller Westmalle!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,1088867