Sigrids Humle fra Bunny Brewery
Sigrids Humle
Navn Sigrids Humle
Bryggeri Bunny Brewery
Første bryg 2009
Øl type English IPA
Alkoholprocent 0%


Genanmeldt af KilkennY
11. august 2010 09:17 af KilkennY
Jeg knappede i går 2 flasker op af denne øl, hvor af begge var blevet sure. Jeg tror ikke øllen længere af god, men så er det jo godt at de næsten er væk.

Sigrids Humle var en okay øl så længe det varede, men nu skal de sidste par flasker vist bare tømmes så noget nyt bryg kan komme i flaskerne.

NB: Sigrids Humle er blevet brudt ned. Så om der kommer en ny Sigrids Humle, vil kun tiden vise.
  • Anmeldelsen

Genanmeldt af KilkennY
5. marts 2010 13:38 af KilkennY
Det er efterhånden blevet fast tradition, at vi til Dejbjerg Cuppen skal have fadøl fra Bunny Brewery. Til forårets udgave i 2010 var det Sigrids Humle der var ”On Tap”.
Farven og i det hele taget udseendet er ret imponerende når det kommer ud af hanen, samles i glasset som hovedsagligt ølskum, for herefter at falde sammen til et helt glas øl nøjagtig som en Guinness eller en Caffrey’s. Lækkert! 
Duften er god af humle og karamel, mens smagen desværre er præget af en svag syrlighed og lidt muggen græs, hvilket jeg forventer skyldes humlen kvalitet.

Ellers alt i alt en god øl som dog ikke vil blive brygget i et par år, da vi har besluttet os for at fjerne vores humleplanter for at gøre plads til nye skud af en dværgudgave af First Gold.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria, denne gang uden hjælpende katte på tastaturet...
2. november 2009 17:37 af Maria
Det er en uklar, mørk orangefarvet øl med et cremet og holdbart skum. Duften er mild og præget af overmoden appelsin, malt og appelsinskal. Smagen er moderat sød med frisk, dyrlig appelsin og malt, og den slutter forholdsvist tørt med en let syrlig bitterhed med strejf af noget krydret. Frisk og let tilgængelig - tusind tak til Marianne og Kenni!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
18. august 2009 19:04 af Ment0
Øllet er flot gylden - ligner meget en uklar hvedeøl. Den er godt karboneret og skummet er flot - men lidt hurtigt væk. Det er meget frisk og har en bitterhed der er gående mod syrlig. Koldskål tilsat citron er sku ikke helt ved siden af.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Henrik og Heidi
24. juli 2009 23:20 af hennck
Heidi: den ruller ind og bliver fuldfed bag i svælget, men den har en go' fylde.

Henrik: den smager af koldskål tilsat citron og ekstra vanille.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Farmor
23. maj 2009 17:55 af EgernGammelmoster
Efter 2 dejlige dage med Sigrid skulle vi to gamle besser dele Sigrids Humle.
En flot ravgul øl, flot skum, og dejlig frisk smag af appelsin. Lidt uklar øl, men
hva'pokker. Den skal jo bare nydes og drikkes.
  • Anmeldelsen

Genanmeldt af KilkennY
9. maj 2009 15:19 af KilkennY
Øllen har nu ændret sig. Humlen er blevet noget mere kraftig i både duft og smag, og eftersmagen er blevet god bitter på tungespidsen. Aromahumlen er frisk, frugtig og blomstret, og smagen er karamelsød og en anelse maltet. Dejlig frisk øl.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
28. april 2009 07:35 af KilkennY
Sigrids humle er en flot lys pilsnerlignende øl med et godt hvidt skum. Duft og smag er overraskende svagt humlet, og lever ikke helt op til titlen som en IPA. Øllen må enten være fejldoseret hvad angår humle, eller også er humlen høstet på forkerte tidspunkt.
Ellers er øllen frisk, mild, let drikkelig og ganske velsmagende.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,2333984