Gouden Carolus Easter Beer (2005-2006) fra Brouwerij Het Anker
Gouden Carolus Easter Beer (2005-2006)
Navn Gouden Carolus Easter Beer (2005-2006)
Bryggeri Brouwerij Het Anker
Første bryg 2005
Øl type Belgian Dark Strong Ale
Alkoholprocent 9,5%

Beskrivelse
Gouden Carolus Easter Beer bliver brygget specielt til påskefesten af bryggeriet Het Anker. Hertil udvælges den fineste belgiske humle og karamelmalt. Gouden Carolus Easter Beer har en høj densitet, og vil uden tvivl friste Dem, takket være den enestående aroma og fyldige smag.


Anmeldt af Christian
4. april 2007 23:04 af Christian
Opskriften er ny fra 2007 og frem, og er først og fremmet lysere og med et mere behersket brug af krydderier - ikke længere overdreven anis.

Gylden med hvidt skum. Koriander, citrus, fersken, og parfumeret gærduft. Frugtig smag præget af gæren. Lidt alkoholpræg.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gerhard
17. marts 2007 12:13 af Gamlegrå
Kraftig tung duft - m anis - karamel - rosiner - smagen r som duftene antyder - en god kraftig øl - men måske bedre som Vinterbryg eller lign. Meget kraftig af en Påskeøl - men slet ikke dårlig
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
4. maj 2005 12:49 af Maria
75 cl. flaske. Denne mørkebrune påskeøl har et flot skum. Duften er præget af anis og lakrids. Mundfølelsen er ikke så tyk som jeg forventede. Smagen er lige dele anis og "Delfa" lakridspastiller og lidt alkohol. Anis (som jeg har lidt problemer med) smagen synes jeg ikke passer ind i helheden, og jeg har svært ved at drikke den, og jeg foretrækker til hver en tid St. Feuillien eller St Landelains påskebryg.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af granly
4. april 2005 19:55 af granly
For det første... Denne øl er skide god!! Så fik vi det på plads.

Men jeg kan ikke finde ud af de smagsnuancer der i den. Mit første indtryk er en sur/sød øl (inden af delene er dog for dominerende). Så er der en meget kraftig bitter smag ledaget af lakrids og mørk karamel. Men hvad dælen er der med den der syrlige note der kommer til sidst ?
  • Anmeldelsen

Anmeldt af P
2. april 2005 11:32 af Pman
Her er der tale om et (påske)bryg med klasse. Jeg må nok erkende at dette er et fantastisk alternativ til de mange typer som den egentligt minder mig lidt om (St. Feuillien m. fl.). Øllet er ekstremt fyldigt og i perfekt balance, skummet rigtigt flot, aromaen fuld og eksploderer nærmest op af glasset. Wow ... !!!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Kaj-Erik
9. februar 2005 12:22 af kaj_erik
Er egentlig en lidt lettere udgave af Gouden Caroulus Christmas. Uden anis og kanel smag og med en let nedsat fylde men ellers en fremragende påskeøl. Måske lidt for robust til foråret, egner sig nok bedre til en form for høstbryg. Blev første gang brygget specielt til Amby Import and Sale i Skanderborg da man det første år Gouden Caroulus Christmas var i landet solgte flere i Danmark end Het Anker eksporterede til hele USA!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,109375