Somersby Pear Cider fra Carlsberg Danmark
Somersby Pear Cider
Navn Somersby Pear Cider
Bryggeri Carlsberg Danmark
Første bryg 2009
Øl type Common Perry
Alkoholprocent 4,7%


Anmeldt af KilkennY
8. juni 2009 13:19 af KilkennY
Farven er som en Faxe Kondi eller Topform sodavand, og da der heller ikke er noget skum kunne man let tage fejl, og komme til tage det forkerte glas til sommerfesten. Duften er tydeligt pære, og meget tæt ved Fun's pæresaftevand, skulle man kende til den. Smagen mest pære, men måske også en snert af æblesaft. Eftersmagen er mest sødme og overraskende ingen tegn på alkohol.
God og let drikkelig cider, men hvor prisen på 17,95 med sikkerhed afholder mig fra at købe den igen, da der findes mange billigere alternativer (endda selv samme blot på dåse).
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gamlegrå
21. april 2009 06:52 af Gamlegrå
Hiilgaard ? kr
Megt lys farve - minder om noget sukkervand m lidt brus i - Megt sødladen duft hvor pærer viser sig - men ozz m andet i baggrunden eks æble - synes ikke den har en tydelig pære snert - den r for sukkersød aftermin mening
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
5. april 2009 10:07 af Maria
Carlsberg, Somersby Pear Cider, 4, 4,7%
Det er en næsten vandklar farve med et meget svagt gyldent skær og et løst, hastigt svindende skum. Duften er præget af sødme og jeg synes jeg finder både æble og pære. Smagen har sødme og igen her synes jeg at der også er strejf af æble foruden naturligvis en tydelig pæresmag. Den er ukompliceret og let at drikke, langt fra en rigtig perry, men en udmærket tørstslukker.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125