BrewDog Paradox Smokehead Imperial Stout Matured in Islay Whisky Casks fra BrewDog
BrewDog Paradox Smokehead Imperial Stout Matured in Islay Whisky Casks
Navn BrewDog Paradox Smokehead Imperial Stout Matured in Islay Whisky Casks
Bryggeri BrewDog
Første bryg
Øl type Other Smoked Beer
Alkoholprocent 10%


Anmeldt af KilkennY
30. december 2011 17:33 af KilkennY
Jeg elsker røget øl. Så da Brian i går var på besøg og stillede 2 flaker af denne Smokehead på bordet, ville smilet på mit ølglade fjæs ingen ende tage. Det var i hvert fald sådan jeg havde det, indtil jeg havde taget første mundfuld. Øllet var ikke bare røget. Nej det var sodet som at slikke et daggammel askebæger, på en havne bodega i Thyborøn. Overrasket?, ja det var jeg!
Øllet var flot sort med et ekstremt tykt og cremet mokkafarvet skum. Duften som at stikke snuden i en flaske god Ardbeq Islay. Fantastisk :0). Men så var der jo lige det med smagen. Tjoh, de første mange mundfulde var lidt vilde, og sjovt nok overraskede det hver gang. Men efterhånden som jeg nåede bunden af glasset blev jeg mere og mere vild med den. Ja, og da der ikke var mere, kunne jeg faktisk have nydt en mere. Tjoh dette bryg vil jeg gerne smage igen, og gerne snarest. ;0)
Vi valgte i stedet at slutte af med en Kasteel Rouge til at rense ganen med.

Fantastisk bryg denne Røghoved fra [Ij-Luu].

  • Stemningsbilleder (2)
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
15. december 2009 08:25 af Maria
BrewDog, Paradox Smokehead, Skotland, 6, 10%
Det er en sort sag med et rødt skær og et lille, cremet skum. Duften er præget af tørverøg, egetræ, whisky, aske og tørv. Smagen er præget af tørv, røg, brændt træ, aske, jord, whisky og finalen er tør og meget lang med en behageligt brændende alkoholvarme. Det er en spændende og meget lige-på-og-hårdt øl, en anelse brutal er den...
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
20. september 2009 20:31 af Sigmund
Paradox Smokehead, 33 cl flaske, på Olympen ("Lompa"), Oslo. Alk. var 10%. Imperial stout modnet i Islay whisky cask.
Svart farge, mørk rubinrød i høylysene, lavt lysebrunt skum. Moderat kullsyre.
Intens torvpreget og røkpreget aroma, distinkte toner av Islay whisky, tjære, tang og tare som er skyllet opp på stranden, og "salten hav".
Meget salt, torvpreget og askeaktig smak, med et solid røstet preg og en moderat sødme. Bitterheten er dog ganske moderat, sammenlignet med dette ølets andre ekstreme egenskaper.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,15625