Mikkeller Warrior Single Hop IPA fra Mikkeller
Mikkeller Warrior Single Hop IPA
Navn Mikkeller Warrior Single Hop IPA
Bryggeri Mikkeller
Første bryg 2008
Øl type English IPA
Alkoholprocent 6,9%

Beskrivelse
Den anden i en ny serie af single humle IPA'er fra Mikkeller. Denne IPA med amerikansk forbillede er kraftigt humlet med den aromatiske humletype Warrior, som er en klassiker i hjemlandet USA.

Ingredienser :
Vand, malt (pilsner, cara-crystal og munich), havreflager, humle (warrior) og gær.


Anmeldt af renekolding76
21. marts 2011 15:56 af renekolding76
Første øl jeg har smagt i humle serien. Forventningerne er høje og jeg blev ikke skuffet.
Sløret ørange øl, med et tykt og cremet hvidt skumlag.
Lækker Humlet aroma, med noter af citrus, græs, frugt og fyrretræ.
Smagen er faktisk overraskende sødlig, men stadig med et gedigent humle spark i eftersmagen.
Ydermere er der noter af grape, karamel, malt og fyrretræ.
Lækker og velafbelanceret IPA, i love it.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
28. august 2010 21:10 af KilkennY
Som alle andre i denne Single Hop serie, er farven gylden, diset orange, og skummet flot...
Jeg kender ikke Warrior humlen fra tidligere, men må sande at den er god. Duften er fyldt med citrus, humlen moderat i smagen og bitterhed blød, mild og behagelig.
God IPA der som alle de andre i serien, kan anbefales at stifte bekendskab med.
  • Anmeldelsen

Genanmeldt af JanLaursen
7. marts 2010 00:45 af JanLaursen
Gyldenorange IPA (som de fleste andre i denne serie af single hops). Duft af tørret frugt, især abrikos. Ikke så markant i sin smagsprofil, men en rigtig god frisk øl i drengerøvs-genren. Kunne godt bruge flere strenge at spille på, men det er vel single-IPA'ens natur at den bliver en smule enstrenget. Ikke desto mindre stadig en rigtig god øl - bedre end langt det meste på markedet.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Jan Laursen
11. september 2009 23:48 af JanLaursen
Meget velsmagende øl. Tør, men ikke for tør. En fin, velafstemt tone af karamel nedenunder humlen. Måske lidt en-stenget i smagen. God, men ikke prisen værd - der er mange andre IPA'er jeg ville vælge før denne ganske dyre øl (45 kr. for 25 cl!!!)
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
23. marts 2009 10:16 af Ment0
Advarsel - alpha procent --> uendelig...

25cl af dette øl er rigeligt til mig. Jeg tror ikke jeg har smagt en IPA hvor humlebitterheden er så tilstedeværende. Øllets udseende er ikke relevant i denne kontekst, da hele oplevelsen ligger i den voldsomme bitterhed man bliver mødt med. Duft, smag og eftersmag er kun en tør bitterhed. Så hvordan nogle er i stand til at finde bare en enkelt frugt i dette humlevandvid er mig en gåde...
  • Anmeldelsen

Anmeldt af André
13. marts 2009 14:05 af kask
Gylden farve, Stort og massivt skum.
I duften er der en kraftig note af citrus og fyrnåle.
Smagen byder ligeledes på citrus og fyrnåle, bitterheden modsvares godt af en solid maltbund, som bidrager med en note af karamel. Bitterheden er ganske moderat.
Efter nu at have smagt et par single hop ales, må jeg konstatere at jeg er til øl med mere end en humlesort. Single Hop Warrier er en ganske velsmagende og velbalanceret øl, men samtidig er det også en smagspalette jeg hurtig bliver færdig med. Når så der er tale om en øl med en literpris på 115kr., synes jeg ikke jeg får nok for pengene.
Prisen taget i betragtning , kan det kun blive til 7 ud af 10.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
12. marts 2009 01:55 af Sigmund
33 cl flaske, en vennlighet av Cardinal Pub & Bar, Stavanger. Alk. er 6,9%.
Dette er det andre ølet i Mikkellers serie av énhumle-øl. Warrior er en av de klassiske amerikanske humletypene, og det er virkelig interessant å oppleve den her på egen hånd.
Dypgylden til oransje farge på ølet, svakt disig. Høyt og varig off-white skum.
Behagelig aroma av Warrior-humlen, men ikke fullt så sterk humlearoma som det vi møtte i Cascade Single Hop IPA - den er altså likevel meget god, med en viss kompleksitet. Toner av forskjellige frukter (inkl. sitrus) og milde krydderier.
Smaken lar først noe cara-crystal malt komme gjennom med en moderat sødme (ølet er også brygget med pilsnermalt, münchenermalt og flaket havre), så overtar humlen med toner av sitrus, urter, krydder og noe harpiks. En fast og pepperaktig bitterhet i avslutningen, men den er ikke overdrevet.
Jeg synes dette er en ganske velbalansert og deilig IPA, og den har definitivt gitt mersmak for nye møter med Warrior-humlen, enten på egen hånd eller i kombinasjon med andre humleslag.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
14. februar 2009 08:54 af Maria
Mikkeller, Single Hop Warrior IPA, 6, 6,9%
Det er en let diset bronze farvet øl, og skummet er cremet og holdbart. Duften er præget af gran, karamel, citrus, mest appelsin. Smagen har en let sødme og noter af appelsin og anden citrus, karamel, mango, gran og finalen har en tør, let bitterhed. En behagelig IPA!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,1572266