Brigand I.P.A. fra Brouwerij Van Honsebrouck
Brigand I.P.A.
Navn Brigand I.P.A.
Bryggeri Brouwerij Van Honsebrouck
Første bryg
Øl type English IPA
Alkoholprocent 7%


Anmeldt af Masn
14. marts 2009 00:34 af Masn
Jeg har haft æren at smage Brigand på fad, en råkold påskedag i 2008.
Og jeg har haft æren at smage Brigang IPA på fad, en råkold novemberdag samme år, og bedømt ud fra det jeg smagte sidst på Café van Zanden, i Amersfoort, så er IPA´en blevet min favorit. Den normale Brigand er god, men kan måske blive lidt sødlig i sidste ende, og det retter humlen i IPA´en godt op på.
Jeg kan godt li´ de tendenser, der er i belgisk øl for tiden, hvor de har skuet over dammen, og tilsat lidt mere humle i nye tiltag. Men det sker i afmålte forhold, så alle vil kunne få en rigtig god øl-oplevelse, uden at skulle deles i enten for eller imod.
Brigand IPA er efter min mening, en rigtig dejlig øl, selv på flaske. Og sammen med Regenboog´s "979 Elektrik", de største oplevelser, på sidste øltur til Belgien.

  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
9. december 2008 10:32 af Maria
Brouwerij van Honsebrouck, Brigand IPA, Belgien, 5, 6,5%
Det er en varmt gylden øl med et stort, cremet skum. Duften er frugtigt humlet (tankerne ledes kortvarigt i retning af Shepherd Neame). Smagen har en let sødme og en forholdsvis kraftig citrus bitterhed, noter af frugt, malt og den ender med bitterhed og en let sødme. Den er frisk og meget anderledes, men just nogen IPA, vil jeg nu ikke kalde den...
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625