Konrad 11° fra Pivovar Konrad Liberec
Navn Konrad 11°
Bryggeri Pivovar Konrad Liberec
Første bryg
Øl type Tjekkisk Pilsner
Alkoholprocent 4,8%


Anmeldt af Wallenstein
5. maj 2014 21:58 af Wallenstein
Melder mig i koret, da jeg smagte den i går efter at have haft den liggende nogen tid efter køb i Netto. Nej det er ikke toppen. På maltside med kaffe og brændt malt i en blød rundhed suppleret af en almindelig humling. God men almindelig åh så almindelig, jævnt kedelig og uden overraskelse. Kozel og den mørke Budvar slår den let, men dem er jeg også ved at være træt af. Er tjekkisk øl ikke en smule ensformig og kedeligt i det hele taget, hvis man ikke gider pilsner?
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gamlegrå
5. maj 2014 16:31 af Gamlegrå
Fakta
Mørkebrun bryg m et cremet skum , som dog rask svinder igen
Duften er a la øllebrød - tung sødme med en lille smule kant / bitterhed
Smagen er som ovenstående og er heeelt enig Kilkenny - en skuffelse i 0,5 liter flaske - brugte resten til at marinere noget lammekød med
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
3. maj 2013 23:59 af KilkennY
Konrad. Svétlý 11 Lezák.
Trist maltsød pilsner købt i Føtex til en rund ti'er, som nydes til læsning foran brændeovnen i sommerhuset mens pigerne sover.
Øv en skuffelse!
Karakter: 2,5/10
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
21. november 2008 10:41 af Maria
Pivovary Vratislavice, Pivovar Hols/Konrad, Konrad Lagerbier Hell = Konrad 11°, Tjekkiet, 5-6, 4,8%
Den er købt som Konrad Lagerbier Hell i Tyskland, men på stregkodenummeret kan jeg se, at det er denne øl. Den er mørk gylden med et flot, hvidt skum. Duften er præget af malt, karamel og let frugt – den er meget inviterende. Mundfølelsen er utroligt blød og fin. Smagen har en let sødme og noter af malt, nyhøstet korn, let frugt og finalen er let citruspræget. Den er meget blød, harmonisk og dejlig.

  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,09375