Carlsberg 47 fra Carlsberg Danmark
Carlsberg 47
Navn Carlsberg 47
Bryggeri Carlsberg Danmark
Første bryg 1972
Øl type Wiener
Alkoholprocent 7%

Beskrivelse
Carlsberg C47 er sød med en rund, fyldig krop og et kraftigt bid i eftersmagen, så den klæder alle de traditionelle juleretter.


Genanmeldt af KilkennY
5. marts 2015 23:53 af KilkennY
Dejlig dejlig øl.
Flot farve og med hvide gardiner som hare gør det hele lidt flottere at se på. Herlig duft af malt, humle og alkohol. Smagen rummer sødme, karamel, bitterhed og frugt. Øllet har god fylde og en god holdbar finale.
En god gedigen klassisk klassiker som bare holder.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
6. december 2009 18:38 af Ment0
Pizza og C47 er blevet ny tradition på lange rapportskrivningsaftener ude på uni - og det er jo herligt. Det er udmærket storproduktionsøl - det er ikke dårligt, slet ikke, det er bare lidt standard og mangler særpræg i både udseende og smag. Men selv om den, kun lige, har rundet de 7%, så er man ikke helt i jingle bell land.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
15. november 2008 20:04 af Sigmund
33 cl flaske, kjøpt i Danmark.
Ikke dårlig - ikke framstående. Rav farge, maltet sødme i aroma og smak, ikke veldig kompleks. Et godt drikkelig juleøl, men ikke noe mesterstykke.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
15. november 2008 19:16 af KilkennY
Carlsberg 47 eller måske bedre kendt som bare C 47 er en flot orange øl med et lyst skum. Duften er karamel, maltsødme og en god portion alkohol. Smagen er kraftig sødme med en god bitterhed til sidst. Mundfølelsen er fyldig og kulsyren er blød og tilpas.
Jeg synes at det er en god øl, som ikke skal drikkes for kold, og som passer perfekt til nydelse en mørk, kold og stormfuld aften som denne.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
20. april 2006 16:51 af Gamlegrå
Ved godt at jeg bliver arveløs fra min Onkel nu - Men jeg bryder mig ikke videre om den - Synes den r kedelig uden karekter - manglende smag - flot farve - kort & brutalt sagt
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
12. januar 2006 21:28 af Maria
Det er en smuk mahognirød øl med et moderat, gyldent skum. Duften er præget af malt, hvilket går igen i smagen, der har en fin bitterhed.
Taget i betragtning at det er en mainstream juleøl, er den faktisk en rigtigt udmærket en af slagsen.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mr_Bungle
15. november 2005 11:36 af Mr_Bungle
Det er en meget tung og fyldigt bock'et juleøl, denne lille klassiker fra Carslberg. I 'gamle' dage, hvor der ikke var andre spændende juleøl på programmet har denne øjensynligt overgået det hele, da den trods alt formår at have en vis pondus i smag og udtryk. I dag, synes jeg dog ikke, den er noget specielt, med mindre altså, man får lyst til en lidt bidsk satan, sådan en kold december-dag. Den har en maltet begyndelse, der hurtigt går over i en humlet, lakrids-agtig smag med brændt karamel som baggrund. Den er desværre også temmelig meget præget af alkoholen, og det er her, den for mig går galt, selvom det stadig er en ganske fin lille øl, prisen taget i betragtning.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,15625