Fanø Jule Ale fra Fanø Bryghus
Fanø Jule Ale
Navn Fanø Jule Ale
Bryggeri Fanø Bryghus
Første bryg 2008
Øl type Christmas/Winter Specialty Spiced Beer
Alkoholprocent 7,5%

Beskrivelse
Fanø Jule Ale er en fyldig øl med mild bitterhed brygget med den britiske "Winter Warmer" som forbillede. En blød maltsmag og duft af rugbrød, karamelsukker og julens tørrede frugter komplementeres elegant af frugtighed fra appelsinskal og pikant tørhed fra kanel.


Anmeldt af KilkennY
18. januar 2009 00:34 af KilkennY
Fanø bryghus har altid haft ry for at lave juleøl med stemning, og i år var så absolut ingen undtagelse. Derfor hermed som start, lige et udkast af den glædelige julehilsen jeg modtog fra Fanø bryghus den 23. december 2008 kl.19.55 2008:

"Kære aktionærer.
Bestyrelsen for Fanø bryghus A/S har på et bestyrelsesmøde 23.12.08 besluttet at lade selskabet indgive en konkursbegæring mod Fanø Bryghus A/S." … Fantastisk!

Jule Ale smager dejligt af jul. Jeg smager appelsin, nelliker mv. Den er plumret brun og skummet okay fast. Duften er igen julet med masser af krydderier med videre.
Jeg synes det er en dejlig juleøl, men den er efter min mening måske lidt for tæt på deres julebryg.

Glædelig lille juleaften til alle aktionærer... :-/
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
19. november 2008 08:10 af Maria
Fanø Bryghus, Jule Ale, 4-5, 7,5%
Det er en uklar, smuk rød mahognifarve med et OK skum. Duften er ”julet” med sødme og noter af kanel, let nellike, malt, kandis og appelsin. Smagen har sødme og noter af sirup, kandis, malt, appelsin, krydderier og den slutter tørt, sødt og let krydret. Det er som om sødmen og malten fylder lidt for meget, og efterlader for lidt plads til resten.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gerhard
9. november 2008 10:23 af Gamlegrå
Daglig Brugsen 25 kr
Kraftigt & i ordets egentlige betydning overvældende øl - skummet & øllet brusede voldsomt op - Tydeligt duft af mørkt rugbrød ala Schwartzbrot - tørrede & let syrlige frugter - dadler - humle . En lidt speciel duft , men m tiden vandt den lidt point på den
Har en smag som er præget af malt & lidt syrlighed - en smule som en Sur Ale - men ikke overdrevet . Desværre efter at stået i glasset et stk tid " falder" den lidt sammen . Men en spændende øl
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625