Pilsner (Hof) fra Carlsberg Danmark
Pilsner (Hof)
Navn Pilsner (Hof)
Bryggeri Carlsberg Danmark
Første bryg 1883
Øl type Tysk Pilsner (Pils)
Alkoholprocent 4,6%

Beskrivelse
Farven på Carlsberg Pilsner kan beskrives som lys og korngylden. Carlsberg Pilsner er velproportioneret, undergæret lager-øl med duft af humle, malt og danske sommeræbler. Den har en god, fyldig krop og en behagelig balance mellem det søde og det bitre i eftersmagen, der giver lyst til en tår mere.


Genanmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
9. december 2014 20:54 af KilkennY
Samme Carlsberg HOF Sam altid, men denne gang bare i en flot fin rød Liverpool flaske.
Pilsneren nydes til Champions League kampen mellem Liverpool og Basel, som jeg må tage til takke med at se på ipad'en, nu hvor der ikke kunne findes "tid" til at komme på Anfield. :-/
Øllet smager som det skal
 • Anmeldelsen

Anmeldt af michael
31. oktober 2012 04:42 af mio
kan bedre li carlsberg end grøn tuborg

men det er måske fordi grøn tuborg ikke smager af noget

til prisen synes jeg ikke carlsberg er godt, der findes mange udenlandske øl der er bedre i butikkerne til den pris

hvis jeg ikke vil ofre så meget på en øl som carlsberg nu koster efterhånden er spar pils/dansk pils ganske drikkelige men ikke meget smag..

synes dog carlsberg hof'en er en god hverdagspils med god smag og tilpas kulsyre osv.
 • Anmeldelsen

Genanmeldt af KilkennY
23. november 2008 17:03 af KilkennY
Smagt på Blue Water Arena i dag, hvor Esbjerg FB glædeligt sejrede 1-0 over Horsens, og derved rykkede over stregen. Øllene var iskolde som start og blev kun koldere grundet den blot ene plusgrad som hang i luften. Med sejren i tankerne, smagte denne øl bedre end nogensinde.
Søren Rieks som ses på billedet blev matchvinder. Carlsberg - Part of the game.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af KGJ
1. september 2008 09:14 af KGJ
En af de bedre danske pilsner, falder langtfra i alles smagt og ved guderne, der skal heler ikke ændres noget ved denne pilsner, så den bliver drikkelig for alle. Det er en pilsner for dem der kan lide øl og gerne må lugte af øl. Den er ikke kønsløs ligesom Grøn Turborg.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
20. juli 2008 18:50 af Sigmund
Gudbedre - har jeg ikke anmeldt denne tidligere? En øl jeg har smakt så mange ganger at det faktisk er vanskelig å si noe fornuftig om den. De fleste gangene har da den også vært iskald, hvilket ikke akkurat framhver smaken. Det beste man kan si om den er vel at den slett ikke smaker vondt. Men "probably the best beer in the world"? - NOT!
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
10. juli 2008 22:49 af Ment0
For Gud ved hvilken gang – og den er jo stadig god. Man forventer ikke andet end en læskende tørstslukker og det levere den. Om det så er på fad eller i flaske, så er indholdet ens og der er ingen øldrikkere i det Danske Kongerige som ikke har været rundt om denne grønne flaske. Min eneste æstetiske kommentar er til skummet, som ikke dukkede op ved ophældning.. Det plejer ellers at være der?
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Brian
10. oktober 2006 17:02 af TheDog
"Probably the best BEER in the world" er Carlsberg igen begyndt at lancere denne øl med. Aha....godt så. Måske er det én af de mest SOLGTE pilsnere/lager øl, men herfra og til at være iblandt verdens bedste øl er der lysår. I Parken serveres den endda kun i let udgave. Mange steder fåes den på fadøl, hvor der er tilsat skum hæmmer. Ikke just et tegn på at man har fået serveret verdens bedste øl. Den fejler egentlig ikke noget, i forhold til så mange andre lager/pilsner øl, men den er jo bestemt heller ikke bedre. Nærmere ligegyldig og kedelig mainstream.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af nicolaj
10. oktober 2006 11:56 af mikkelsen
på mange måder syntes jeg ikke at øllen smager bedre end tuborgs de smager faktis meget ens men hvad ved jeg om det jeg er jo næsten lige begyndt at drikke øl
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Ras
21. juli 2006 16:11 af Rasmatazz
Denne pivert er i en særklasse for sig selv. Den kan nydes til al slags mad, fisk, røde bøffer og koldskål. Da den første brygning fandt sted d. 10. november 1847 gik ølbryggerne nok med en lille fornemmelse i maven der sagde at dette ville blive danskerens foretrukne bajer til lands til vands og i luften. Saccharomyces carlsbergensis er jo det der giver Carlsberg det løft op på det guddommelige plan. Bajeren er top dollah ikke kun fordi det er god pivert til få penge, men også fordi som tidligere skrevet er perfekt til alle former for essen. Carlsberg er en feinschmeckers valg, en rockerfallas choice. Et klart 13 tal - DET GUHR
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Sims
12. februar 2006 16:19 af Sims
Der er blevet drukket mange øl af denne igennem tiderne, men gårsdagens indtagelse af et par stykker af slagsen var egentligt lidt nostalgisk.

En herreaften hos den gode Masn (mens pigerne så Melodigrandprix andet sted), blev de gode gamle dage genoplevet ved en aften i selskab med en Hof (dog i ny indpakning) og så et klassisk spil Worms på Playstation I.

Pilsner/Hof er og bliver en bælleøl, da den brillerer med en ganske almindelig pilsnersmag; kedelig, intetsigende men tørstslukkende.

Og Allan, du tabte sidste runde stort, men du blev jo også afhentet inden du fik chancen for at gøre runden færdig.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
1. januar 2006 14:02 af Maria
Det er en gylden øl med et moderat skum. Aromaen er svag men har dog svage noter af malt og humle. Brygget er præget af megen kulsyre. Smagen er som vi kender den og har vænnet os til den, harmløs i sin vandede smag med de lette noter af malt og humle og i en blindsmagning mellem Hof og Grøn Tuborg vil der kun være den forskel at Tuborg er en smule mere humlet og dermed en smule mere bitter....
De er begge harmløse og særdeles uinteressante, men de slukker tørsten, hvis de er kolde og der ikke er andet at få!
 • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
19. juli 2005 12:43 af KilkennY
Denne hof blev købt i flyet på vej til Paris for kr. 25,00 for sølle 33 cl, og er vel alene af den grund en anmeldelse værd.
Øllen ligner stort set sin broder, Grøn Tuborg, i både udseende og smag, men i duften virker humlen og bitterheden mere blød og afrundet.
Alt i alt er hoffen en god, dansk repræsentant for det danske pilsnermarked, men til prisen vinder hverken Carlsberg eller Mærsk nogle point hos mig. Til gengæld er kaffen gratis, så det giver vel et enkelt point til Merrild.
NB: Stor cadeau til Mærsk Air for deres fine øl-plastik-glas med trippel fontæne funktion.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Henrik Johansen
28. oktober 2004 02:44 af Gamlegrå
verdens mest overflødige øl ...........................
 • Anmeldelsen

Anmeldt af P
12. juni 2004 16:56 af Pman
Jeg har drukket 500.000 af disse ... Fuck mand hvis bare jeg vidste dengang hvad jeg ved nu!!!! Tal om dårlig investering.
 • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,25