Somersby Apple Cider fra Carlsberg Danmark
Somersby Apple Cider
Navn Somersby Apple Cider
Bryggeri Carlsberg Danmark
Første bryg
Øl type Common Cider
Alkoholprocent 4,7%


Genanmeldt af kask
24. maj 2009 15:31 af kask
Sukker, karamelfarve, citronsyre og kun 15% æblevin. En undersøgelse af testlaboratoriumet Eurofins viser at der slet ikke er frugt i Somersby. se link: http://politiken.dk/tjek/dagligliv/drikke/article531837.ece
Carlsberg afviser det selvfølgelig.
Uanset om der er æbler i cideren eller ej så er det ikke så mærkeligt at det smager kuntigt, når man har undladt at lave det udelukkende på 100% æblejuice.
Jeg håber at danskerne med tiden får øje på nogle af de rigtige cidere.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
7. maj 2009 13:35 af KilkennY
Min 4. dag på barsel, og Sigrid har i dag været meget sød, og har bl.a. givet mig lov til både at spise, få kaffe og være i bad. Nu forsøger jeg også lige med en cider, mens jeg venter på mine afløsere i form af mine forældre.
Somersby Apple Cider er en anelse lysere en almindelig æblejuice, og skummer også en smule mere ved ophældningen, men dette svinder dog hurtigt til ingenting. Derefter er der ikke meget forskel på denne og æblejuice. Duft og smag er knap så kraftig og en svag alkohol kan anes, men det er ikke meget.

Alt i alt en velsmagende cider (kan man lide æblejuice), men de kr. 17,95 denne har kostet, finder jeg dog en anelse dyr.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
21. april 2009 14:45 af Ment0
Normalt er cider ikke noget jeg drikker, men når det nu er godt vejr og de er på bud i Netto, så går det lige an... Cideren smager og dufter af æbler og man mindes æble hubabuba tyggegummi... Den er meget sød og alkoholden smager meget igennem i denne dåse udgave... Jeg har smag den på fad samt i flaske og denne dåse udgave får de 4,7% til at smage mest igennem... Den er bedre end Somersby Pear udgaven, men alligevel.. Øl ved man hvad er!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af André
8. maj 2008 23:24 af kask
Hermed min første cider anmeldelse.
Den dufter kraftigt af grønne æbler. I den forholdsvise søde smag, står der også grønne æbler over det hele.
Æblesmagen virker ikke helt ægte. Cideren giver en del slim i svælget, som dog aftager efterhånden som jeg kommer igennem dåsen. Alkoholen mærkes overhovedet ikke.
Tjaa! Somersby er ikke den store åbenbaring som giver tørst til mere alkoholiseret frugtsaft. Men jeg er sikker på der findes langt bedre repræsentanter inden for denne genre.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
18. april 2008 09:30 af Maria
Det er en gylden cider med et sodavandsskum. Duften er frisk og behagelig og præget af æble. Smagen er præget af søde æbler med en passende æble syrlighed. Det er en utroligt let drikkelig og ukompliceret cider (selvom den teknisk set mere er en æblevin), der vil være let at drikke i større mængder og som er et godt bud på en sommer-tørstslukker.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
10. april 2008 07:30 af Gamlegrå
Aktiv Super ? kr
Har yderst begrænset erfaring m Cider , til andet end reparere en brandert med.....
Frisk og meget sommerlig duft , på trods af dette er en æble , syntes Fruen og jeg at det var mest pærer den dufter (skønt ) af - smagen er herlig , pirrende tørhed m en god frugtighed , hvor mest pære stadig , men ozze lidt æble kommer frem. En god start..........
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,125