Master Brew fra Carlsberg Danmark
Master Brew
Navn Master Brew
Bryggeri Carlsberg Danmark
Første bryg
Øl type English Barleywine
Alkoholprocent 10,5%

Beskrivelse
Farven på Master Brew kan beskrives som let gylden og ravrød. Master Brew er brygget med en specialsirup, der giver den fyldige øl en let sødlig smag. Men, på grund af nøje afstemt humle, opleves alligevel en lang bitter eftersmag. Mandler og hasselnødder krydrer nemlig det tydelige frugtpræg.


Anmeldt af KilkennY
22. juli 2011 18:05 af KilkennY
Det jeg sidder med her, er intet mindre end en flaske af den helt originale Master Brew fra valgkassen anno 1997. Den er altså et sted mellem 14 og 15 r gammel, mindst holdbar til 01/07 1997, og mærket med "kandidat nr. 5" på overlægger etiketten på flaskens hals.
Smagen er mere moden end noget jeg har smagt længe. Den er Barley Wine goes Ola Dubh, og den er så vinøs at selv Fullers vintage 1997 blegner en smule.
Farven er lysebrun, klar med et rødligt skær. Den har intet skum og små sorte flager af sediment som svæver rundt i øllet. Duften er af alkohol, port, gær og modne frugter og bær. Smagen er lige som duften ekstrem moden, og får munden til at løbe i vand.
Master Brew Anno 1997 er en spændende og vellagret oplevelse, og det kun anbefales at købe et par stykker, næste gang du handler ind, og gemme dem til året 2026. :o)

  • Stemningsbilleder (3)
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
14. marts 2008 14:04 af Sigmund
33 cl flaske, i Danmark.
Her er der bare altfor meget alkohol for enhver "kropp" som dette ølet måtte ha.
Søtladen og alkoholdominert. Og dette er da en lagerøl, og ingen "English barley wine"??
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
14. marts 2008 07:46 af Gamlegrå
Hillgård 8,25 kr
DEn alm lidt mærkt gyldne "guldøls" farve - tydelig tung og m % i duften - en smule kobber ozze - sødladen malt fornemmes ozze
Smagen r så rund og afbalanceret som de "finere" Barley Wines , men efter lidt varme og tid bliver den knap så sprittet & besk , og afgiver en ok smag som varmer i halsen . Jeg vil ikke sige den imponerede , men den r som skabt t lagring så................
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Masn
12. november 2004 16:30 af Masn
Jeg må sige, det er vanskeligt, at beskrive min ynglingsøl, og især hvorfor det lige er blevet den!
Den har fylde og karakter, en fin balance mellem sødme og potent alkohol-styrke og en honning-agtig eftersmag, der hænger ved i længe, nærmest som balsam.
Da den bedst nydes ved to-cifrede varmegrader, er den genial til vandreture, når man har fundet den gode udsigt og et sted at sidde.
Master Brew er blevet spottet på Læsø, ved Silkeborg Søerne, på Øresund- og Storebæltsbroerne og så langt væk som Kullen og Skagens Gren.
Så god tur og god fornøjelse!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,1132813