Calsberg Light fra Carlsberg Danmark
Calsberg Light
Navn Calsberg Light
Bryggeri Carlsberg Danmark
Første bryg
Øl type Tysk Pilsner (Pils)
Alkoholprocent 2,7%

Beskrivelse
Carlsberg Light har en fin, slank krop. Humlen runder af med et godt bid, der giver lyst til en tår mere. Den behagelig bitterhed i eftersmagen understreger det saftige præg.


Anmeldt af KilkennY
7. december 2006 10:58 af KilkennY
Carlsberg Light, også kaldet Carlsberg Let når den serveres fra fad i Parken. Det var der jeg smagte denne øl i en fantastisk kulisse blandt næsten 40.000 FCK- og Celtic-fans. Øllen koster 40 kr. og køber man fem, kan man få dem til 170 kr. Så jeg købte naturligvis fem. ;o)
Carlsberg Let smager tæt op af en Hof. Den slår dog knap så hårdt, så kæmper man for at opnå en lille brandert, skal man være forberedt på at rende en del på toilettet.
Kampen endte 3-1 så tillykke til F.C. København med den fine afslutning på dette års Champions League eventyr.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
21. november 2005 21:18 af Maria
Denne light udgave deltog i en triangelsmagning - hvor de andre to var Harboe Light og Thy Lys.
Indledningsvis skal det vel siges at vælger man en lys/light øl, så er det vel for at slukke tørsten i øl, uden at skulle have så meget alkohol - og uden at tage skridtet helt ud og drikke en alkoholfri rædsel. Derfor smagsnoterne ærlige, men de tager udgangspunkt i at det ER lyse øl!
Det er en lys gylden øl med et OK skum. Duften er ganske let humlet med noter af malt og løg. Disse indtryk går igen i smagen, der absolut ikke hverken fornærmer eller henrykker. Dog tror jeg at jeg hurtigt ville få nok af løgsmagen...
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

5,859375E-02