Gudeløs fra Bryggeriet Djævlebryg
Navn Gudeløs
Bryggeri Bryggeriet Djævlebryg
Første bryg 2008
Øl type Russian Imperial Stout
Alkoholprocent 8,9%

Beskrivelse
Bryggeriet Djævlebryg og Ateistisk Selskab har indgået en ugudelig alliance, og resultatet er "Gudeløs": Den første udgave er en lidt lettere imperial stout på 8.9% abv., der byder på brændte malttoner blandet med sødlige indtryk og en varmende dybde fra alkoholen. Selvom brygget først og fremmest er brygget til Ateistisk Selskabs medlemmer, vil den dog kunne købes i butikker og barer landet over.
I disse tider, hvor virksomheder forventes at tage et socialt ansvar, har vi valgt at følge trop: For hver solgt flaske eller fadøl donerer Bryggeriet Djævlebryg en god dansk krone til Ateistisk Selskab.
Bemærk at det kun er ved salg af Gudeløs, at vi donerer penge til Ateistisk Selskab.


Anmeldt af BeerBirder
9. marts 2014 00:32 af BeerBirder
Som gudeløs selv, er denne øl en oplevelse som fanden selv! Dejligt sort øl med brunlig skum der gav en herligt smag af lakrids og chokolade jeg kan nyde igen og igen. Satans blid og fyldig god øl! 5/5!!!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gamlegrå
1. marts 2009 11:54 af Gamlegrå
Finaleøl smagning DØE Thisted
Sort som bare - nå ja fanden selv - lækkert blødt mildt knitrende skumtop - tydelig brændte ting i duften - kaffe - bacon - lynghonning - mørk chokolade . Trods den lidt anmassende duft er den rolig og nærmest tilbagelænet i smagen som en sagde - fyldig & rund smag som først virker lidt krads med sin kaffe - eng lakrids - bålrøg mm , men efter lidt tid flader det ud og bliver dejlig harmonisk
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
26. oktober 2008 07:24 af Maria
Bryggeriet Djævlebryg, Gudeløs, 7+, 8,9%
EBF2008. Det er en kulsort øl med et stort, cremet, lysebrunt skum. Duften er præget af ristet malt, lakrids og chokolade. Smagen har en behagelig, let sødme, lette noter af røg, masser af ristet malt, chokolade og sød lakrids. Den er meget fin, blød, behagelig og harmonisk, en øl man kan ”flytte ind i” og trives i...
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,171875