Carls Lager fra Carlsberg Danmark
Carls Lager
Navn Carls Lager
Bryggeri Carlsberg Danmark
Første bryg
Øl type Munich Dunkel
Alkoholprocent 4,3%

Beskrivelse
Det overvejende førsteindtryk af Carls Lager er en karamelsmag kombineret med en middel bitter maltaroma og en distinkt sødme. En ristet smag - der kan minde om kaffe- og smagsnuancer i retning af bark og blommer - er med til at karakterisere denne typiske lager øl.


Anmeldt af gerhard
18. maj 2006 08:43 af Gamlegrå
Mine venlige naboer , havde i et misforstået anfald af venlighed købt den til os , da den jo var mørk , og skulle smage efter sigende godt................Bvadddrrr - ikke andet en lidt vandet smag m en underlig sødlig smag
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
20. marts 2006 20:32 af KilkennY
Carls lager er en flot rød øl, hvor skummet hænger smukt på kanten af glasset. Duften er sød og jeg fornemmer tydeligt karamellen, og noget der minder om moden frugt. Det er en øl som fylder godt i munden med dens utrolige bløde, nærmest cremede, konsistens og dens lave kulsyreindhold. I smagen går den kraftige karamel igen, mens et lille snert af bitterhed fint runder hele oplevelsen af.
Carls Lager blev yderst positiv overraskelse, på min sidste aften i klubben blandt dem under 30... :o)
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
4. april 2005 10:43 af Maria
Flot skum, der dog hurtigt svinder, men det efterlader en kant rundt langs overfladen i glasset. Farven er som en smuk rødlig mahogni. Duften er maltet med et strejf af humle. Mundfølelsen har en vis fylde. Smagen har noter af malt, humle og lidt karamel. Finalen er kort og moderat bitter!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Flinkfiskeren
17. oktober 2004 13:33 af Flinkfiskeren
Efter en lang dag ved åen(uden fangst) kunne man jo glæde sig til den på hjemturen indkøbte øl.
Og det startede også godt, øllen blev åbnet og skænket i et pokal glas,flot farve flot skum dejlig fyldig duft, den første tår ???? den 2.tår ???? er det mig eller!!! hvor blev smagen a´ smager lige en 3. gang for det kan da ikke passe, men jo det er faktisk lykkedes at lave en flot øl uden smag (smagen lever ikke op til øllets farve & duft) øv øv øv, men jeg fik da slukket tørsten.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,09375