Carls Jul fra Carlsberg Danmark
Carls Jul
Navn Carls Jul
Bryggeri Carlsberg Danmark
Første bryg 1997
Øl type Christmas/Winter Specialty Spiced Beer
Alkoholprocent 5,6%

Beskrivelse
Carls Jul er kræs for øl kendere. Det krydrede bryg blev kåret til årets bedste julebryg 2000 af BT den 15.11.2000 og af Jyllands Posten dagen efter den 16.11.2000.

Farven på Carls Jul kan beskrives som mørk og Gylden.
Carls Jul er brygget med en nøje afstemt blanding af pilsnermalt, karamelmalt, chokolademalt og højkvalitetshumle fra sydlige Tyskland og Tjekkiet. Det giver øllen en tydelig humlekarakter og en god, maltet fylde. Samtidig opleves fin balance mellem bitterhed og øllets diskrete, krydrede sødme.


Anmeldt af gerhard
5. november 2006 11:17 af Gamlegrå
En havde den obigatoriske 6 pack m denne øl m i aftes - igen måtte vi konstatere at disse mainstream juleøl ikke altid topper - for sød - kvalm - mangler længde fremfor sødme t sidste - køb gerne billige Juleøl frem denne - eks Harboe`s - Vestfyn eller lign - de smager fuldtud lige så godt og så spar penge t en virkelig god en i ny og næ
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
22. november 2005 19:24 af Maria
Carls Jul er mørk ravfarvet og har et moderat skum. Duften er præget af malt og lidt karamel. Det samme går igen i smagen, der har en let bitterhed. Den er lidt for enformigt maltet og den mangler kompleksitet, som gør en øl spændende.
Det første år Carls Jul kom frem stod der på etiketten at den lokkede den indre julenisse frem – og det er jo ganske vist – se blot hvordan jeg kom til at se ud!!!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af P
19. november 2005 12:16 af Pman
En juleøl, ja. Sænket fra fad og i festligt lag er den da drikkelig, men på ingen måde besnærende. Jeg vil faktisk gå så langt som at kalde den kedelig. Smagen er noget flad, og jeg savner både krydderier og styrke.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
15. oktober 2005 17:53 af Ment0
Denne Carls juleting, er et utrolig godt forsøg på at lave en juleøl som de fleste kan lide. Et flot mørk rødeligt skær fremkommer når man holder den op mod lyset, og det fyldige snehvide skum frembringer om snekamp. En krydret med et snært at kanel og andre jule krydderier.

En øl som kan drikkes, og så stopper vi her... Velkommen til jul
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,109375